Dagboka torsdag 21. juni 2018

VM fyller alle flater om dagen, men dagboka holder skarpt fokus på Vålerenga. Vi har tross alt fått en ny spiller på isen, Rosenborg sitter i Trondheim og gruer seg til vi kommer på søndag og damene er videre i cupen. Mats Trygg blir iskriger Siden 2013 har Mats Trygg hat tilhold i L-Wood, klubben … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 21. juni 2018»

VM fyller alle flater om dagen, men dagboka holder skarpt fokus på Vålerenga. Vi har tross alt fått en ny spiller på isen, Rosenborg sitter i Trondheim og gruer seg til vi kommer på søndag og damene er videre i cupen.

Mats Trygg blir iskriger

Siden 2013 har Mats Trygg hat tilhold i L-Wood, klubben som nå er konkurs og borte fra hockeykartet. Nå er han klar for å bli iskriger, i en alder av 42 år, men prosessen begynte før L-Wood fikk seriøse problemer om vi skal tro det Trygg sier til TV2:

Prosessen begynte før det. Det siste året i Lørenskog har vært tøft. Jeg ønsker å være del av et topplag, og jeg trenger det for å være inspirert. Det kunne godt ha skjedd selv om Lørenskog ikke gikk dunken.

Her sier han vel egentlig at Lørenskog ikke er et topplag, og Dagboka tolker det som at Lørenskog heller aldri var et topplag.

Men 42 år, er ikke det en dugelig pensjonsalder for en hockeyspiller? Vi lurer, TV2 spurte og Trygg svarer:

Godt spørsmål. Hockey har vært livet mitt veldig lenge. Over middels glad i å spille hockey. Kroppen fungerer bra, og jeg har vanskelig for å gi meg, bare for å gi meg. Om jeg kan prestere og ha det gøy, selv om normen kanskje sier noe annet, så vil jeg fortsette. Jeg føler meg veldig privilegert og heldig som kan fortsette.

Dagboka har aldri likt Trygg, for han er jævla god. Nå liker vi ham for han er i Vålerenga! Velkommen.

Cupavensement

Vålerenga slo ut Lyn av cupen i går, men i følge klubbens sider foregikk det ikke uten dramatikk. Lyn leda 1-0 store deler av kampen, men Isabell Herlovsen utligna på overtid og ekstraomganger var et faktum. Og da rakna det helt for vestkantpikene. Klubbens sider oppsummerer:

2-1 scoringen kom ni minutter ut i første ekstraomgang, da innbytter Celin Ildhusøy satte et innlegg fra Marte Berget i mål. Når da Stine Pettersen stanget inn 3-1 på en corner minutter senere, og Marie Dølvik Markussen kjempet inn 4-1 direkte etterpå, var det ingen tvil om hvilket lag som skulle ta seg til kvartfinalen.

Kvartfinale, ass. Det smaker nypiska fløte.

Deila bryr seg ikke om Lerkendal

Søndag 20:00 er det på ny Eliteseriekamp for Vålerenga. Da går turen nordover for å møte det dårligste Eliteserielaget i Trøndelag; Rosenborg. Det er lenge siden noen ble stressa av tanken på Rosenborg på Lerkendal. Rett nok tapte Vålerenga 3-0 der i fjor, men cupkampen vant vi. Og det siste er det vi husker.

Ronny Deila forteller til klubben at Vålerenga har en tropp med selvtillit:

Det begynner å bli bra stabilitet i prestasjonene våre. Vi er veldig solide bakover, men vi må jobbe med å bli enda mer farlige fremover i banen. Vi må skape mer enn 3-5 sjanser hver kamp, og det er vi gode nok til å gjøre, sier han.

Ellers melder yr.no om pissregn på Lerkendal mens Klanen melder om at det blir en feiende flott tur:

Serierunde 14: Rosenborg – æhh, hiiii! Søndag 24 juni kl 20:00, Lerkendal

Pris Bohembussen tur/retur 600. Avreise fra Bohemen Sportspub klokka 09:30

Kampbillettinformasjon publiseres på klubbens hjemmesider. Vi oppdaterer her også om vi husker det.

Alternative reisemåter er jo tog, fly, bil, motorsykkel, hest, føtter også videre. Vi trur du har oversikt.

Vålerenga i dag

Vi feirer cupavensement til de sene nattetimer.

Legg igjen en kommentar