Dagboka fredag 22. juni 2018

Det er fredag og mørket senker seg nok en gang over landet. I går var den lyseste dagen i året, og høsten er her før vi vet ordet av det. På tide å finne frem snømåka, hente frem vinterstøvla og kjøpe inn ved. Denne helga står i bortekampens tegn, da damelaget skal til Bjørnar og … Fortsett å lese «Dagboka fredag 22. juni 2018»

Det er fredag og mørket senker seg nok en gang over landet. I går var den lyseste dagen i året, og høsten er her før vi vet ordet av det. På tide å finne frem snømåka, hente frem vinterstøvla og kjøpe inn ved. Denne helga står i bortekampens tegn, da damelaget skal til Bjørnar og herrelaget skal til Trøndelag.

Bergen

Er det en ting man må innfinne seg i når man spiller for Vålerenga er at man før eller siden i løpet av sesongen må reise over fjella og innta Bergen. Her er damelaget ekstra uheldige da de må møte opp to ganger. Årets første kamp var mot Sandviken, og det gikk som kjent ikke helt veien, og nå er det tid for revansj. Jada, vi veit at det er to forskjellige lag og alt det der, men Bergen er Bergen. Skarringa og været er neppe noe bedre på  den ene eller andre siden av Ulriken. Fordelen denne runden er at Bjørnar har hatt en litt kjipere sesong enn Sandvika, og derfor på papiret skal være enklere å hamle opp med. Nå gikk det greit mot Røa på lørdag, men vi ligger fremdeles midt på tabellen. En seier i morgen kan med litt medvind plassere oss på fjerdeplass. Nå er det bare å kjøre på i regnværet og ta de nødvendige poenga.

Kampen spilles lørdag klokka 15:00

Trondheim

Er det noe man må innfinne se.. Ja, det er andre gangen herrelaget skal til Trondheim denne våren og om det ikke er like ille som Bergen er det ikke langt i fra. Sist vi var der oppe ble det uavgjort mot laget som nå ligger på sølvplass etter at Sam gjorde to mål. Nå er tiden inne for laget som ligger på bronseplass. Og, om vi vinner går vi forbi. Greit at det krever en del medvind å ta over tredjeplassen, men det sier noe om hvordan både Hele Norges Rosenborg og Gutta fra den eneste byen har vært i år. Vålerenga har hatt noen kjipe smeller, men har grei flyt for tida, mens RævBK, som alle hadde regna med skulle seile gjennom nok en sesong, leverer litt dårligere enn de trodde. Hvis noen ikke visste det fra før er Rosenborg veldig avhengig av lorden, og om han ikke er helt i siget er det litt kjipere å være trønder. I hvert fall om du bor alle andre steder enn området rundt Grillstad Marina.

Dette blir ingen kamp mellom en’David og hainn Goliat. På søndag er det to likeverdige lag som møtes. Vålerenga må selvsagt være klar over at Rosenborg kan bite fra seg, men de krever ikke noe mer respekt enn andre. Denne matchen er det bare å kjøre på med spillet vi er enige om, så skal dyktigheten holde lenge. Ikke flaks, lykke og fromme.

Amin Nouri var litt flau over at han ikke hadde scora mål da han ble intervjua i podcasten denne runden. Nå er det ikke hans jobb å bøtte inn mål for laget, men det skader jo aldri å dunke inn et par-ti i løpet av sesongen. Han lova å endre dette mot RBK og det helst på volley. Vi tar ordet hans på det.

Om du er gira på å komme deg til Trondheim med bra folk melder klanen om at det fremdeles er noen ledige plasser på Bohembussen.

Kampen spilles søndag klokka 20:00

Kvartfinale

Er det noe.. LSK I kvarten for damelaget. I går var det kvartfinaletrekning i cupen og opp av hatten kom Lillestrøm. Dersom hovedterminlista stemmer spilles kampen 22. august og vi håper for både våres og damenes skyld at vi slipper å dra unødvendig opp til Romerike. Hvem som får hjemmekampen bestemmes i løpet av dagen.

Været

Nå har det vært noen kjipe dager i hovedstaden og det ser det ut til at varmen kommer tilbake i løpet av helga. Dersom du bor et normalt sted, selvsagt. Bortekampene skal spilles på plassen som er kanskje mest kjent for regn og stedet som for alt for lite tyn for regn. Så, om du stikker nordover eller vestover i helga, husk å ta med frakk og sydvest. Om du blir hjemme må du huske solkrem.

Enga i dag

Det er IKKE quiz på Bohemen da de velger å ha full fokus på turneringa i Russland. Fredagspils serveres også på Øst og Vertshuset.

 

 

 

Legg igjen en kommentar