Rosenborg-Vålerenga 3-0

Uten Felipe Carvalho fikk Vålerenga ørefik av Rosenborg. Nå skal aldri alt stå og falle på én mann, så denne analysen er selvsagt for enkel. På den positive siden vet vi allerede nå at Vålerenga slår Rosenborg i cupen. Vålerenga til semifinale I fjor tapte Vålerenga 3-0 for Rosenborg på Lerkendal i Eliteserien. Rett etterpå spilte … Fortsett å lese «Rosenborg-Vålerenga 3-0»

Uten Felipe Carvalho fikk Vålerenga ørefik av Rosenborg. Nå skal aldri alt stå og falle på én mann, så denne analysen er selvsagt for enkel. På den positive siden vet vi allerede nå at Vålerenga slår Rosenborg i cupen.

Vålerenga til semifinale

I fjor tapte Vålerenga 3-0 for Rosenborg på Lerkendal i Eliteserien. Rett etterpå spilte vi cupkamp samme sted. Da vant vi kampen og gikk videre mens Rosenborg grein sine bitre tårer. I år taper vi også 3-0 i Eliteserien mot Rosenborg på Lerkendal. All tidligere erfaring tilsier derfor at Vålerenga slår Rosenborg på Lerkendal i kvartfinalen så Vålerenga kan gå videre i cupen.

Det er lett når man kan det.

Dagens kamp

Referenten må være ærlig. Etter 30 minutter leda Rosenborg 2-0, Vålerenga var ikke med på noe som helst og referenten fikk ei lita utenomsportslig krise som måtte løses. Dermed var det ganske mange minutter VPN gikk glipp av i dag. Referentens krise blei løst etter ei stund, Vålerengas vedvarte kampen gjennom.

Helhetlig inntrykk er at Vålerenga spilte etter Steinerskoleprinsippet hvor enhver yter det de føler for etter å ha kjent på følelsene sine. Det er nemlig følelsene som er viktige, og i et slikt perspektiv er vi individualister. Får man ikke til å yte etter en omgang med egne følelser kvitter man seg med ballen. Det er i grunn uinteressant hvilken retning ballen går i, det som er avgjørende er at man så snart som mulig på nytt kan få stå i ro og visualisere at man er et tre. Et tre som har skikkelig god kontakt med røttene og følelsene sine.

Eller så kan man lage noe kreativt av kongler, om følelsene tilsier det.

Kommende uke benyttes neppe til fotballtrening, det blir antagelig lange dager med tegneterapi for hele klubben.

 

Legg igjen en kommentar