Dagboka mandag 25. juni 2018

Tap på Lerkendal og null poeng. Det er ny kamp lørdag kl 18 hjemme på Intility Arena, og allerede kl 14 i dag spiller rekruttgutta viktig kamp samme sted. Tøff dag på jobb! Takk for støtten fra tilreisende supportere! Vi tar’em i køppen! pic.twitter.com/3TI5bHMXwu — SLO Vålerenga Fotball (@Valerenga_SK) June 24, 2018 Dagsavisen skriver presist … Fortsett å lese «Dagboka mandag 25. juni 2018»

Tap på Lerkendal og null poeng. Det er ny kamp lørdag kl 18 hjemme på Intility Arena, og allerede kl 14 i dag spiller rekruttgutta viktig kamp samme sted.

Dagsavisen skriver presist om gårsdagen:

Vålerenga valgte å ligge en halvmeter unna i duellene som gjorde at Rosenborg fikk i gang pasningene sine. Vålerenga ble seende ut som statister da Rosenborg serverte sesongbeste i en halvtime. Da så det ut som gamle Rosenborg med samhandling og fart i lengderetning. Når Rosenborg får til dette er de Norges beste lag. Overkjørsel var stikkordet jeg skrev etter å ha notert 7-1 i målsjanser og 2-0 i mål før en halvtime var spilt.

– Dette er sånne kamper vi må lære av, sa Ronny Deila og innrømmet at Rosenborg var et mye bedre lag. Det var rett og slett det beste laget VIF hadde møtt i år.

Rekruttkamp

Klubbens sider skriver:

Både Vålerenga 2 og Vard Haugesund ligger under nedrykksstreken i PostNord-ligaens avdeling 2, med henholdsvis åtte og fire poeng før den 11. serierunden avsluttes mandag. Med to poeng opp til Brattvåg på den siste trygge plassen, og åtte poeng opp til femteplass, er det med andre ord mye som står på spill for begge lag.

Vålerenga i dag

Rekruttene får all vår oppmerksomhet. Sykt viktig kamp! Nevnte vi at kampen starter kl 14?

 

Legg igjen en kommentar