Dagboka torsdag 14. juni 2018

I går gikk fire av fire cupkamper til straffespark, vi forventer Vålerenga avgjør i kveldens hovedkamp mot Tromsø lenge før 90 minutter. Dermed åpner vi en dagbok fullstendig fri for humor, snert og informasjon. Ibrahim er ute Bodø/Glimt, FK Haugesund, Start og Bryne kunne alle i går notere seg avansement i cupen etter å ha spilt … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 14. juni 2018»

I går gikk fire av fire cupkamper til straffespark, vi forventer Vålerenga avgjør i kveldens hovedkamp mot Tromsø lenge før 90 minutter. Dermed åpner vi en dagbok fullstendig fri for humor, snert og informasjon.

Ibrahim er ute

Bodø/Glimt, FK Haugesund, Start og Bryne kunne alle i går notere seg avansement i cupen etter å ha spilt ordinær tid, ekstraomganger og lekt straffesparkkonkurranse. Dagboka har ingen anelse om hva dette sier om norsk fotball, men vi veit det innebærer en spenning vi ikke gidder være med på.

I dag forventer vi et traust Vålerenga som rett og slett fillerister Tromsø og tar en komfortabel seier.

Tromsø slipper å ta med seg Gjermund Åsen som har strekk. Gjerdmun er en midtbanespiller som så langt i år ikke har spilt ett eneste minutt i cupen, og Dagboka synes det er greit at han fortsetter med akkurat det. Mest fordi han i serien har notert seg for 2 mål og 5 assists.

Vålerenga stiller på side med en tropp som mangler Abdi Ibrahim som har to gule kort. Abdi har gjort mye bra i år, men det skulle være mulig for Vålerenga å grøfte Tromsø uten ham.

Dersom du ikke har fått muligheten for å reise til Tromsø denne torsdagen trenger du ikke fortvile. Kampen streames på NRK Nett-TV fra ca 17:45. Om du ikke har noe særlig til nett hjemme tar du turen til Bohemen, Vertshuset eller Øst.

Kveldens eneste interessante fotballkamp, den vil du ha med deg!

Gratis, jenter!

På lørdag kommer Røa til Valle for ballspill mot Vålerenga. Til denne kampen får alle som kommer i følge med jenter og/eller kvinner gratis inngang. Vi veit ikke helt hva det betyr. Holder det at jenter/kvinner kommer i følge med seg selv, så får de gratis inngang. Om mannen kommer i følge med kvinnen, får da mannen gratis inngang mens kvinnen må betale?

Det vi veit er at kampen starter 15:00, og siden det ikke skjer noe annet interessant i idrettens verden denne dag så kommer du.

Vålerenga-Lillestrøm, i kveld

Det er ikke bare Tromsø som skal få flathånd av Vålerenga i kveld. Lillestrøm skal også få kjenne på sviende nederlag. G19 interkrets har oppgjøre 18:45 i kveld, på Valle. Banen er KG2.

Dett var dett. Ha en fortryllende dag.

Legg igjen en kommentar