Dagboka tirsdag 5. juni 2018

Ni dager til første VM-kamp i Tsarens rike, bare noen dager igjen til kamp i lepraens hule og før den tid skal vi innom dagens trening på Intility. Vi skal ikke gni det altfor mye inn, men vi legger merke til at Eliteseriens eneste VM-stjerne spiller i Vålerenga. Verkebyllen fra Trondheim, Rosenborg, hadde to spillere … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 5. juni 2018»

Ni dager til første VM-kamp i Tsarens rike, bare noen dager igjen til kamp i lepraens hule og før den tid skal vi innom dagens trening på Intility.

Vi skal ikke gni det altfor mye inn, men vi legger merke til at Eliteseriens eneste VM-stjerne spiller i Vålerenga. Verkebyllen fra Trondheim, Rosenborg, hadde to spillere i den danske VM-varmen helt til Åge Hareide klokelig valgte å droppe dem.

Det er både synd og fint. Det som gjør det synd er Vålerengas kamp mot Rosenborg i slutten av juni. Vålerenga må klare seg uten Fridjonsson, mens trønderne har både Fisse-Mike Jensen og Nicklas Bendtner tilgjengelig.

Før den tid skal det spilles en kamp mot Brann. Den spilles allerede på søndag 10. juni klokka 20:00. TV-sendt kamp og greier.  Lepra-bygda har allerede begynt å snakke om seriegull, så det passer jo rimelig greit å jekke dem ned et hakk.

[poll id=»89″]

Etter hva vi veit er det ikke utsolgt, verken på stadion eller på bussen over de syv fjell. Så da veit vi hva du bør gjøre den helgen. Ta turen da vel!

Dagens moro på Intility er Vålerenga mot Norge U21. I skrivende stund leder U21-laget 1-0 over Oslos stolthet. Resten av kampen kan du se her.

Vålerenga i dag

Vi nyter for-sommeren slik den skal være. Rett over 20 og lett sol.

Legg igjen en kommentar