Ettermiddagsboka onsdag 6. juni 2018

Vålerenga – landslaget: 1-1! I går spilte Vålerenga treningskamp mot U21-landslaget på Intility Arena. Det ble uvagjort; 1-1. Kampen var ikke mer enn ett minutt lang før Vålerenga fikk en i minus i målprotokollen. Gutta rei av bakovoer og omgangen ebbet ut med en 0-1 ledelese til U21-landslaget. Alle veit at det er livsfarlig å … Fortsett å lese «Ettermiddagsboka onsdag 6. juni 2018»

Vålerenga – landslaget: 1-1!
I går spilte Vålerenga treningskamp mot U21-landslaget på Intility Arena. Det ble uvagjort; 1-1. Kampen var ikke mer enn ett minutt lang før Vålerenga fikk en i minus i målprotokollen. Gutta rei av bakovoer og omgangen ebbet ut med en 0-1 ledelese til U21-landslaget.
Alle veit at det er livsfarlig å lede en fotballkamp med ett mål. Denne gangen var det Ibrahim som tok oppgaven med å straffe gjestene. Etter drøye 60 min spill, kliner han til fra 25 meter og limer kula klokkereint bak keeper oppe i høyre kryss.

Dersom du enda ikke har gjort det så anbefaler Dagboka at du leser kampreferatet på klubbens sider.

Ny sammarbeidsklubb
Vålerenga har fått en ny sammarbeidsklubb. Lille Tøyen FK er det tolvte klubben Vålerenga formaliserer et utviklingssamarbeid med.

«Lille Tøyen FK er en naturlig klubb for oss å ha med i samarbeidet. De er lokal og holder til i nærmiljøet. Dagens A-lagsspiller Christian Borchegrevink spilte sine første fotballår der. Vi ser frem til å starte samarbeidet med Lille Tøyen, og skal spesielt bidra med kompetansehevende tiltak retta mot trenerutvikling«, sier trenerutvikler Roy Arne Berg til klubbens sider.

Klubben Lile Tøyen FK ble stifta i 1982 og har i dag 550 aktive medlemmer. Av disse er hele 85% mellom 6 og 16 år. A-laget spiller denne sesongen i 5. divisjon. Klubben har 24 lag fordelt på spillere fra 6 til 50 år.

R.I.P Tigerberget
Supporterklubben til Start, Tigerberget, hadde årsmøte i forrige uke. Der møtte det hele 12 sjeler. Der vedtok klubben å legge seg sjæl ned. Bakgrunnen er visst eksepsjonelt lite med engasjement (De har jo ikke så mye å engasjere seg i, så kudos til dem for faktisk å ha giddet), og at Start ikke vil ha en offisiell supporterklubb lenger (Hvilken fotballklubb er det som ikke er interessert i å ha en samla supportergruppe i ryggen på kampa sine?)

Fra Tigerbergets egen nettside hitsettes referatet fra årsmøtet i sin helhet:

«Referat Tigerberget årsmøtet 31/05-18, på Sparebanken Sør Arena

12 stk til stede, alle utenom en var medlemmer i fjor. Ble vedtatt at alle medlemmer fra i fjor var stemmeberettiget.
På grunn av lite engasjement, og det faktum at Start ikke er interessert i å ha en offisiell supporterklubb lenger, ble det stemt ja til avvikling av supporterklubben.

Vi er ikke på noen som helst måte interessert i å være en uoffisiell supporterklubb. Start mener at dette er noe flere klubber har gjort, men som ikke stemmer. De fleste klubbene i Norge har en offisiell supporterklubb, og et tett samarbeid med supporterne. Vi har lagt ned mange timer på å jobbe for bedre stemning og liv rundt klubben, men føler oss ikke verdsatt nok av klubben til å ville fortsette med dette arbeidet. xgeneve.ch
Det ble også vedtatt at styret får fullmakt til å utføre de grepene som må til mot avviklingen. Vi vil bruke resten av sesongen på å gjøre dette.»

Vålerenga i dag
Endelig er det blitt litt levelige temperaturer, og Dagboka ser fram til å kunne få seg ei deilig natt med ordentlig søvn…..ENDELIG! Når man står opp i morra skal man vite om det kan planlegges bortetur til Narvik for å se Iskrigerne krige på nord-kalotten, eller om GET-ligaen spilles med et lag mindre. Men først…zzz.zzzzzzzzzz.zzzzzzz

Legg igjen en kommentar