Dagboka torsdag 31. mai 2018

Det er siste dagen i mai og sommermåneden banker endelig på døra. Kommende helg er det ikke Eliteseriekamp, så vi holder heller blikket fast på kveldens kamp for damene. Vi tar også en tur innom hockey, amerikansk fotball. Snøgg, cupens andre runde Klokka 19:00 i kveld spiller Vålerenga cupkamp mot Snøgg på hjemmebane. Dagboka forbinder Snøgg … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 31. mai 2018»

Det er siste dagen i mai og sommermåneden banker endelig på døra. Kommende helg er det ikke Eliteseriekamp, så vi holder heller blikket fast på kveldens kamp for damene. Vi tar også en tur innom hockey, amerikansk fotball.

Snøgg, cupens andre runde

Klokka 19:00 i kveld spiller Vålerenga cupkamp mot Snøgg på hjemmebane. Dagboka forbinder Snøgg med noe greier til hunder, kanskje fór, men det er visst et fotballag og. På klubbens nettsider lærer vi at Snøgg er hjemmehørende i Telemark med en supportergruppe som kaller seg Gommoberget. Gommo betyr visstnok «bestemor» og vi tar for gitt at dette referer til de seksuelle preferansene de har på Notodden.

Så, liker du GILF, ta en tur på kamp.

Dersom du, av uforståelige grunner, ikke kommer deg på stadion kan du se stream:

U13 Jamboree

I amerikansk fotball driver de med mye rart, også Jaboree. For å forstå hva dette er siterer vi VIF Trolls:

Jamboree handler om muligheten til å spille/konkurrere i Tackle Amerikansk fotball, uten at klubben må ha mange nok til å stille et helt lag da vi ser at dette har vært utfordrende for flere. Det var dessverre litt labert oppmøte fra Trolls, med bare 9 spillere.

Ingen konkurranse, tror vi, men at Vålerenga vant er vi sikre på.

2. juni er det ny Jamboree på Lillestrøm. Vi oppfordrer ingen å reise til Lillestrøm, men å bli med Trolls er trygt.

Vinn billetter til hockey på Ullevaal stadion

Get-Ligaen vil forbedre seg. For å bli bedre ønskes supporternes mening, derfor er en spørreundersøkelse rullet ut.

Undersøkelsen er en såkalt kvantitativ survey med lukkede spørsmål. Du får altså ikke mene akkurat hva du vil om hva som helst, men blir stilt spørsmål med klare svaralternativer.

Undersøkelsen finner du på klubbens sider.

Vålerenga i dag

Damekampen starter 19:00, get in!

Ellers har Bohemen kaldt øl og aircondition. Vålerenga vertshus har kaldt øl og lun bakgård. Øst har kaldt øl og uteservering vi mest kjenner fra «syden».

Kos deg!

Legg igjen en kommentar