Dagboka onsdag 30. mai

Sola skinner og det er så varmt at man nesten har begynt å be til de høyere makter for å få et par dager med 10 grader og pissregn! Men vi klager ikke….ALDRI! Tap i Bergen for Vålerenga Trolls Trollsa har spilt match i Bergen mot Åsane Seahawks. Krigera fra Oslo Øst stilte med en … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 30. mai»

Sola skinner og det er så varmt at man nesten har begynt å be til de høyere makter for å få et par dager med 10 grader og pissregn! Men vi klager ikke….ALDRI!

Tap i Bergen for Vålerenga Trolls
Trollsa har spilt match i Bergen mot Åsane Seahawks. Krigera fra Oslo Øst stilte med en syltynn tropp på kun 19 spillere som spilte begge veier. Var dette forsvarlig? Vi er skeptiske men erru kriger så erru kriger og da sutrer man ikke om den slags!

Offensivt leverte gutta bra. De flytta ballen og skaffa seg yards. Dog svikta det på leveringa på den siste tredjedelen av banen.  Sånt straffer seg. Det ble tap. Seahawks vant 28-7.

Nå venter bye week før returoppgjøret spilles på Frogner. Fingra er kryssa for at vi får tilbake noen av nøkkelspillerne fra skader og at vi stiller med en større tropp. Da skal alle poengene bli værende igjen i Oslo…GARRA!!!

VIF vs LSK – The Aftermath
Vi vant fortjent mot Fugla i helga. Det er en karamell som vi enda sutter på, noe som forresten er oss alle vel unt. Det er også Frode Kippe vel unt å være siste mann på ballen fra Finne. Jeg mener…Frode Kippe elsker jo å være matchvinner for Vålerenga. Han elsker det så mye at han nesten har gjort det til en tradisjon.

At det der ikke er så poppis blant Fugla får bare være. Men at det skal være såpass ille for Kippe at han ikke tør reise hjem til eget fjøs nekter vi å tro at det er. Det finnes fotobevis på at Frode Kippe enda ikke har kommet seg ut av Intility Arena. Han har låst seg sjæl inne på dass og griner. Selv oppmuntrende ord fra Bård Finne er ikke nok til å dra han ut. Bård, god som han er, tilbyr seg sågar å plukke opp noe Comfort Food fra kantina , men Kippe virker ikke å være interessert. Klassisk «jentevorspieldrama» der altså.

[poll id=»83″]

Uansett: Nå viser det seg at det er kommet inn melding om at Frode Kippe hadde låst seg inn på en annen do enn den Bård prøvde å få han ut av. Spørsmålet er; hvem var det egentlig Bård snakka med gjennom dodøra dersom det ikke var Kippe? Sagaen vil med andre ord ingen enda ta! Tina «Sherlock» Wulf og hennes trofaste følgesvenn Freddy «Watson» dos Santos er på saken. På klubbens sider spør de om bistand til løse mysteriet. Det loves til og med bort premier…av den grilla sorten.

[poll id=»84″]

Man kan si mye rart om administrasjonen borte på Valle, men en ting skal de ha: De er gøyale når de glimter til. Noen har til og med antydet at de gjør SKAM-sjangeren bedre enn NRK.

Klaesson 2020
I går slapp klubben nyheten om at 17 år gamle Kristoffer Klaesson har forlenga kontrakten sin ut 2020-sesongen. Kristoffer er en av, om ikke de største, de mest talentfulle keepertalentene som vandrer på norsk jord. Allerede som 14-åring debuterte Kristoffer for Vålerengas lag i 2. divisjon. Han har også stått flere treningskamper for A-laget.Han er også fast inventar på aldersbestemte landslag, og har stått 19 kamper med flagget på brystet.

Til klubbens sider sier unge Kleasson: «Vålerenga er en klubb med store ambisjoner. Vi ønsker å kjempe i toppen, og det har jeg veldig lyst til å være en del av. I tillegg har vi Norges beste supportere som pleier å stå der, så det må jo bare bli bra, sier han med et bredt smil og peker opp mot supportertribunen»

Vålerenga i dag
Vi registerer at Usain Bolt trener med Godset. Egentlig bryr vi oss ikke nevneverdig. Vi leser heller Klanens gode sak om pyro og «dialogen» med NFF, mens vi sier AMEN og slapper av i sola.

Legg igjen en kommentar