Dagboka mandag 28. mai 2018

Herrelaget gjorde det de skulle, det var sol, folksomt på stadion og årets beste stemning. Nå er det et par uker til neste match, Vålerenga ligger to poeng bak brosjeplassen, det er meldt hurravær i overskuelig fremtid og i pausen er det lov å ta seg en is. Seieren sitter fremdeles i kroppen Vi sitter … Fortsett å lese «Dagboka mandag 28. mai 2018»

Herrelaget gjorde det de skulle, det var sol, folksomt på stadion og årets beste stemning. Nå er det et par uker til neste match, Vålerenga ligger to poeng bak brosjeplassen, det er meldt hurravær i overskuelig fremtid og i pausen er det lov å ta seg en is.

Seieren sitter fremdeles i kroppen

Vi sitter fremdeles med det vi må regne med at er verdens beste følelse etter at traktorbanden ble slått på overtid. 3 poeng til Vålerenga, skamfølelse og halen mellom beina på motstanderne. Og selv om stillingen bare ble 1-0, var Vålerenga det beste laget der ute. Hadde vi for eksempel fått de straffene vi hadde krav på, hadde det sett bedre ut. Sett bedre ut, men neppe føltes bedre. Om Vålerenga hadde harva over papegøyene fra start og landa på 3-4 mål, hadde godfølelsen absolutt vært der, men skadefryden, det er den som sitter best. Skadefryden om å se Lillestrøm trekkes ned i dass i siste sekund, den er herlig. Herlig sier vi!

Og mens vi er inne på herlig anbefales videoen av koseklumpen Frode Kippe på VGTV. Vi regner med at han betaler om han ødela noe.

Vi ønsker stasjonslaget velkommen igjen neste år.

Bluss

Det ble blussa en del på lørdag og vi må bare regne med at noen kommer til å mene noe om dette i ettertid. Espeseth ser frem til en rapport, men var for seiersrusa til å si noe om det til pressen på lørdag. Vi regner med at det ordner seg som det pleier, også snakker vi ikke mer om det i dag.

Liverpooldrakter på Vålerengakamp

VPN har ingenting imot at folk holder med lag 200 mil unna og føler en tilhørighet til det, men på lørdag så vi mange på stadion med Liverpool-drakt. Vi veit at det var CL-finale også, men det er ikke innafor. På vålerengakamp kler vi oss i vålerengaeffekter. Liverpooldrakta hadde dere fint rukket og stikke hjemom og hente etter match. Eventuelt hatt den i en sekk eller no.

Hjemmekamp

Det ble også spilt hjemmekamp i går, på bortebane. Vålerenga hadde ikke helt dagen og kampen endte 0-1 på Telenor arena. Dommen om det var en lur idé å ha hele runden i den grusomme gymsalen på Fornebu er også knusende. Gårsdagen var prega av vanvittig bra vær og tanken på å gå innendørs forbigikk de fleste. Dårlig publikumsoppmøte og elendige lysforhold bør få NFF til å revurdere dette. VPN spør hvorfor i huleste dette ikke pågikk et annet sted. De har en egen arena som knapt brukes for tida på Ullevaal og om de hadde spurt pent hadde de nok kunne brukt Vallhall også. Der spilles det tross alt fotball. Hva med Bislett?

Vi sier prøv igjen. Ideen er ikke så ræva, men gjennomførelsen var grusom i den grusomme gymsalen.

Vålerenga i dag

Spis en is og ta en rolig prat med en kollega fra Romerike.

 

 

Legg igjen en kommentar