Dagboka torsdag 24. mai 2018

Lillestrøm ned i første! Ha det, ha det, ha det kanari. Dette og litt opp Jordal som var oppe i Oslo Rådhus i går, behov for øltappere og kvinnefestival i Telenor Arena får du i dagens utgave. Norges minst interessante supportere På lørdag, 17:00, har Vålerenga invitert Lillestrøm til besiktigelse av stadion. De får komme, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 24. mai 2018»

Lillestrøm ned i første! Ha det, ha det, ha det kanari.
Dette og litt opp Jordal som var oppe i Oslo Rådhus i går, behov for øltappere og kvinnefestival i Telenor Arena får du i dagens utgave.

Norges minst interessante supportere

På lørdag, 17:00, har Vålerenga invitert Lillestrøm til besiktigelse av stadion. De får komme, de får se seg om og så må de dra igjen. Og vi skal passe på at kleptofingra deres ikke får med seg noe som helst!

Med på lasset drar Lillestrøm med seg Norges minst interessante supportere. Bøffelflokken har lang tradisjon i å gjøre seg fullstendig irrelevante på supporterscena. «Hater Enga sju dager i uka», hva er det for noe? For det fleste supportere, ultras som juletrær, handler det om å elske sitt eget lag sju dager i uka. Fra tid til annen er det rom for hat til andre klubber opp i all kjærligheten som fyller våre hjerter, men fra sumplandskapet på Romerike er det annerledes.

Om Lillestrøm forsvinner har supporterne fremdeles hatet til Vålerenga og livene deres går videre som før.

Lillestrøm VIF kampreferat

Hva har egentlig Lillestrøms supportere bidratt med til Norges supporterscene? I farta husker vi TIFO-rigg som ryker slik at OH henger på halvt hold, bannere som henges opp feil vei og bannere de ikke har kontroll på slik at de havner på tribunen til andre lags supportere. Ikke minst huskes supporterbidraget til Fugla for den gang de fyra opp massiv, gul røyk under en diger OH på Ullevål som medførte stygge scener der flere av deres egne var nær ved å avgå ved døden på grunn av forgiftning.

Sennepsgass er ikke pyro
Sennepsgass er ikke pyro

Vi noterer oss også for at Lillestrøm i grunn har valgt å gå bort fra sanger på tribunen og heller gå for tromme og en kar med megafon som beordrer trommeguttene til å slå hardere.

Joda, Ikaros kjører også tromme. Forskjellen er dog betydelig. Der Fugla satser på tromme i 2×45 minutter (med litt sang) kjører Vålerengas tribune sang i 2×45 minutter (med litt tromme). Og vår trommis slår ikke så hardt at det overdøver alt annet. Sangen er fremdeles i fokus. Earned by employees of the same company, who shared 1 ticket uae lottery online purchase .

 

Uinteressant dagsavis

Dagsavisen med den alltid årvåkne Sollie advarer om at det er en høyrisikokamp som spilles. Den vinklinga har jo vært brukt før, og det ender jo med at journalister og politi går skuffa hjem. Det skjer jo ikke noe dramatisk, foruten Lillestrøms supportere sin trang til å kvæle seg sjæl med røyk.

Samme sted fokuserer Vålerengas Morten Nydal på at det for barnefamilier er kampstart 17:00 perfekt. Dagboka er enige og drar med seg kjerringas unger, ungene i den utvidede familien, egne unger, naboens unger og unga til noen bekjente. Fanzone åpner 14:30 og etterpå blir det Players lounge hvor vi skal hilse på Vålerengas spillere.

Dette bør rett og slett alle familier gjøre.

Hva skjer med Jordal?

I går møttes politikerne til samtaler i Oslo Rådhus. Han som har ansvar for Nye Jordal, byråd for næring og eierskap Kjetil Lund, blei spurt om når dette praktbygget blir ferdig svarte han…egentlig bare babbel.

Vi er nær ved å miste trua.

[poll id=»80″]

 

Kvinnefestival i Telenor Arena

Nå er det «superhelg» i Telenor Arena. Hele runden av Toppserien skal gjennomføres under ett tak. Søndag møter Vålerenga Trondheims Ørn klokka 14:30 og du betaler absolutt ingenting for å komme inn!

Du betaler heller ikke noe for transport, Klanen og Vertshusbussen kjører deg fra Øst 13:00. Bussen stopper på Vertshuset 13:15 og Bohemen 13:25. Ikke for å slippe deg av, men for å ta med seg folk som starter dagen andre steder.

Nevnte vi gratis? Gratis er bra, bli med!

Vålerenga i dag

Forbered deg til eksamen, gjennomfør eksamen, gå og drikk.

Lykke til.

Legg igjen en kommentar