Dagboka onsdag 23. mai 2018

Sola skinner og det er så varmt at man nesten blir kvalm…..men man klager IKKE! Vålerenga vs lsk Se det for deg: Steikende sol fra kongeblå himmel. Foran deg ser du et hav av vakre mennesker kledd i kledelig blått. Du hører latteren og kjenner på den gode stemninga når du trasker oppover mot stadion. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 23. mai 2018»

Sola skinner og det er så varmt at man nesten blir kvalm…..men man klager IKKE!

Vålerenga vs lsk
Se det for deg: Steikende sol fra kongeblå himmel. Foran deg ser du et hav av vakre mennesker kledd i kledelig blått. Du hører latteren og kjenner på den gode stemninga når du trasker oppover mot stadion. Du får tak i en iskald brun en fra Øst. Duggen ligger som sexy små dråper på glasset. Rundt deg er det tjukt med folk og du kjenner den lifflige lukta av grilla fugl. Borte på grillen sizzler det også livlig av godt marinert bøffel. Følelsen av sult sprer seg i kroppen….sult etter seier! Sola skinner over Enga og det er kamp. Hva fan mer kan man ønske seg?

Lørdag klokken 17.00 braker det løs. Vålerenga inviterer til fest i steikende solskinn. Fugla skal for første gang i historien bli trampa på, ribbet og flådd på vår ordentlige hjemmebane. Kippe og hønsa hans skal sendes hjem til stasjons»byen» i skam!

Lørdag kl 17.00 er det alle mann til Valle. Det er ikke noe å tenke på. Billett kjøper du her!

PRESEASON – Vålerenga Innebandy
Vålerenga Innebandy lader til ny sesong. Vi sakser fra klubbens facebooksider:

«Det er nå klart at neste sesong vil by på flere derbyer og morsomme kamper for herrer elite.
Ikke bare ser vi fram mot kampene mot Lillestrøm, til sesongen er også LYN å finne i 1.divisjon. Mere Derby enn det får du ikke…

Ellers så rykket Grorudølene SF GREI ned i fra eliteserien, så der blir det også et by-derby.
Fra før av har vi jo også øst mot vest oppgjørene, mot BYGDØ/Monolitten, så det blir rene trikkeserien til sesongen. Øvrige motstandere er Ull/Kisa fra landet, Øreåsen fra Moss og Ajer fra Hamar..

Totalt 8 lag som spiller en trippel serie.
Vi åpner hjemme mot Øreåsen, før vi tar turen til Hamar.
I mellomtiden så skal vi prøve å forsterke troppen mest mulig, samt jobbe for å beholde den stammen som er med i dag.

Trener for neste sesong blir Kenneth Ahlfors, som også ledet laget denne sesongen.
Sportslig leder Per Wångersjø, arrangement ansvarlig Steffen Hansen og alt mulig mann, Syver Eriksen. https://sport-xl.org/platyozhnye-sistemy/

Det er alltid behov for flere ressurser, så går du med et ønske om å være med på innsiden av et Vålerenga lag, så kontakt oss, så finner vi en plass og en rolle til deg!»

Vålerenga i dag
Det er sol og vi tar en is. Grillinga sparer vi til lørdag kl 17.00

Legg igjen en kommentar