Dagboka tirsdag 22. mai 2018

Forsinkelse av dagboka, forsinkelse av Nye Jordal Amfi og tap i Tromsø med forsinka reaksjon. Alt er forsinka og vi gruer oss til fortsettelsen. Gårsdagens affære mot Tromsø var av den traurige sorten. 3-0 til Tromsø svir uansett hvor det er. Det verste er dog ikke resultatet, men hvordan tapet kommer. Vålerenga framstod blodfattige, uten … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 22. mai 2018»

Forsinkelse av dagboka, forsinkelse av Nye Jordal Amfi og tap i Tromsø med forsinka reaksjon. Alt er forsinka og vi gruer oss til fortsettelsen.

Gårsdagens affære mot Tromsø var av den traurige sorten. 3-0 til Tromsø svir uansett hvor det er. Det verste er dog ikke resultatet, men hvordan tapet kommer. Vålerenga framstod blodfattige, uten presisjon og evne til å treffe medspiller. Når du må ta avspark to ganger fordi du ikke klarer det første gangen, da veit du liksom hva som kommer. Allerede der burde vi skjønt tegninga.

Både Ronny Deila og Jonathan Tollås Nation er enig i at dette var pinlig:

– Vi var veldig svake i 1. omgang. Vi ødela kampen da, sa Vålerenga-trener Ronny Deila til Eurosport etter kampslutt.

– Jevnt over pinlig fra alle mann utpå der. Nå må vi heve oss til kampen mot Lillestrøm, sa VIF-stopper Jonatan Tollås Nation.

Og det var akkurat det det var. Jevnt over pinlig og veldig svake. Dagboka vil legge til at de var veldig svake i hele kampen – ikke bare i 1. omgang.

At tidligere VIF-spiller Daniel Berntsen scora føyde seg egentlig bare inn i rekken av skuffelser.

Utfordringa etter tap for en rekke Vålerenga-supportere er evnen å beholde gangsynet. Igjen ser vi på sosiale medier at supportere har valgt seg ut en spesiell spiller som har all skyld. Eller trener. På Facebook og forum kan vi lese at Ronny Deila er en dårlig trener, at Adam Kwarasay Larsen er Eliteseriens dårligste keeper og bare flopper. Ja, utenom Felipe Carvalho da.

Spesielt Larsen og Abdi Ibrahim er utsatt for kritikk. Det kan virke som om en del allerede har bestemt seg for at de er helt fantastisk rævva. Og når du allerede har inngått et slik kognitivt bias så er det ekstremt vanskelig å snu det. Da blir spillerne vurdert skjeivt opp mot andre spillere og de må prestere enda hardere sammenlignet med andre. For å si det på en annen måte: Om Luka Modric hadde kledd seg ut som Abdi Ibrahim og spilt opp mot sitt beste så ville han fortsatt vært rævva.

Og dette er en kultur som må snus.

Den enkleste måten å snu det på er dog å vise som spiller at du er dritgod. Glem han fyren som flytta til Drammen. Lekven, Ibrahim og Fridjonsson er de vi har på midten. Det er de som er Vålerenga nå og det er de som skal knuse LSKs midtbane på lørdag.

For du husker at det lokaloppgjør på lørdag? Intility står klar for å ta imot en gjeng rautende kyr fra lyskrysset litt nord for Oslo. Direkte fra Martin’s kommer det busslast på busslast med slaktoffer. Også har du en gjeng på banen som gleder seg til å bli rent i senk av våre staute krigere i kongeblått.

Ishall til besvær

Nye Jordal Amfi er stadig et tilbakevennende tema. Nå viser det seg at NCC, de som bygger, mener kulverten er et såpass stort problem at de ikke blir ferdig neste år. Nye Jordal Amfi kan tidligst stå klar til seriestart 2020. Tidligst.

Kommunen mener derimot det ikke er noe problem. Den er klar til seriestart neste år sier de. Dette har de tydeligvis peiling på. Макар първоначално да не бе толкова технологичен, впоследствие Ефбет се превърна в истинско богатство за залагащите мобилно. Efbet app – Setup файлът се изтегля с разширение “.apk”, като трябва да го инсталирате, посредством вградената в устройството инсталационна програма. Целият процес отнема не повече от 2 минути, а приложението става достъпно от иконата, разположена на работния плот.

Vi skal ikke gå like langt som Kriseblikket på klanen.no og si at lysene skrus av i lokalene, men vi er helt enig i at dette er ganske nærme en komplett krise. Vi har tidligere tatt for oss manglende ved prosjektet, og nå viser kommunen igjen at de ikke kan noe som helst.

Vi gruer oss til fortsettelsen.

Vålerenga i dag

Vi hjelper kommunen med å måle etter at vi har sett Vålerenga 2 slå Skeid. Kampen starter 18:00 på Nordre Åsen.

 

Legg igjen en kommentar