Dagboka fredag 25. mai 2018

Skalk lukene, lås dørene, ta inn potteplantene, vern barna, men for all del ikke forlat byen. I morgen er det historiens første derby på Intility arena, og alle er invitert for å gjøre gjestene mest mulig ubekveme. Vi får nemlig besøk av traktorfolket fra utkanten og dalstrøka innafor. På andre siden av banen står bøfla … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. mai 2018»

Skalk lukene, lås dørene, ta inn potteplantene, vern barna, men for all del ikke forlat byen. I morgen er det historiens første derby på Intility arena, og alle er invitert for å gjøre gjestene mest mulig ubekveme. Vi får nemlig besøk av traktorfolket fra utkanten og dalstrøka innafor. På andre siden av banen står bøfla fra Vestre Bjørkelangen, Romerikets rumpehull, beitemarka langs E6, eksemens opprinnelse, skabbsentralen Lillestrøm. Og de kommer til å gjøre absolutt alt de kan for å gjøre livet surt for oss.

Hjemmekamp

Ronny melder om at det er høy temperatur på treningsfeltet som skal overføres til matchdagen, og at det kommer til å bli et aggressivt oppgjør med mange taklinger. 30 grader i lufta og 50 på banen. Vi er selvsagt ikke like vant til varmen fra Mordors lavasjøer, men klare for å takle temperaturen bedre enn LSK. Det betyr at det er viktigere enn noen gang å blø for drakta, både på tribunen og selvsagt ute på matta.

Ronny mener også  at dersom man skal få med seg én kamp i eliteserien dette året, er det denne. Den eneste kampen med internasjonalt tilsnitt. Joa, vi er enige, men få med deg resten også.
Lillestrøm er vanskelige kamper, det er så vanvittig deilig å vinne. Uavgjort er tap og tap er forferdelig. Kampene er ofte jevnspilte og om vi ser på resultatene fra de siste fire årene finnes det ingen god konklusjon annet enn at det er jævlig viktig å ikke ryke på en smell.

2014: 2-2 H og 2-1 B
2015: 1-1 B og 2-0 H
2016: 2-0 B og 1-1 H
2017: 3-1 H og 2-1 B

Så få med deg venninner, kompiser, bestemødre. Heck, dra med deg svigermor om du må. Stadion skal fylles opp og bøfla skal sendes hjem i slakterbil.
Kampen spilles i mårra klokka 17:00 og om du ønsker å leske strupen i det varme været kan du komme en god stund før det. Øst har øl i krana og Fanta i kjøleskapet. Vi regner med at det at Folkets stiller med kebabvogn og pølsene legges på grillen om du skulle bli sulten. Med det er vel stort sett hele lørdagen spikra.

Om du er LSK-supporter må du på Martins. Øst er bare å drite i. Du kommer nemlig ikke inn. Møt opp på baksida (inngang 6) sammen med resten av rasket før kamp.

Billetter kan kjøpes på Ticketmaster

PS! I RBK ønsker de en ren hvit tribune. Hos oss er alle selvsagt alle velkomne.

Vålerenga videre i cupen

Vålerenga J19 knuste Sarpsborg på bortebane i går. 1-4 I en knallsterk kamp med videre avansement.

«Hjemmekamp»

Eller, hjemmekamp og hjemmekamp. Selv om Vålerenga spiller hjemme skjer det hele i gymsalen på Fornebu. NFF har nemlig valgt å kjøre hele serierunden på samme arena. Det er noe spesielt, men det kan også være gøy, og om du ønsker å møte mennesker fra eksotiske plasser som Jæren, Bergen og Kolbotn, uten å måtte bevege deg unødvendig langt uttafor Ring 3, kan dette være en gylden mulighet. Vålerengas damelag spiller klokka 14:30 mot Trondheims-Ørn, best kjent som den tidligere klubben til Helena Mikkelsen i Hjemmebane.

Vålerenga i dag

Øl i krana på Øst og Vertshuset. Kviss på Bohemen klokka 18:00. Men, ta det litt rolig a. Stor dag i mårra.

 

Legg igjen en kommentar