1-0 og tre poeng i Sandefjord

Sam Johnson scoret kampens eneste mål på straffespark, og det var ikke sykt mange målsjanser i kampen. Men de sjansene som var hadde vi, og det ble tre fortjente poeng. Sandefjord – Vålerenga 0-1 (0-0). Scoring: S. Johnson. Vålerengas lag:  Larsen Kwarasey – Nouri, Tollås Nation, Carvalho, Adekugbe – Ibrahim, Lekven, Fridjonsson – Fredheim Holm, … Fortsett å lese «1-0 og tre poeng i Sandefjord»

Sam Johnson scoret kampens eneste mål på straffespark, og det var ikke sykt mange målsjanser i kampen. Men de sjansene som var hadde vi, og det ble tre fortjente poeng.

Sandefjord – Vålerenga 0-1 (0-0). Scoring: S. Johnson. Vålerengas lag:  Larsen Kwarasey – Nouri, Tollås Nation, Carvalho, Adekugbe – Ibrahim, Lekven, Fridjonsson – Fredheim Holm, Johnson og Ejuke. Gult kort: Adekugbe og Fridjonsson.

Vålerenga imponerte ingen i Sandefjord, men etter en tam første omgang ble det bedre etter sidebytte. Mange vil sikkert klage på at Vålerenga ikke eide kampen fra start til mål, for det gjorde vi vitterlig ikke. Men etter en kjip første omgang, tok vi kontroll på matchen i andre omgang.

Vålerenga var nærmere både 2 og 3-0 enn hva hjemmelaget var, men likevel sitter ikke alt som det skal. Det var ikke enorm klasseforskjell på lagene, men Prosjekt Ronny er på vei, og med tre nye poeng har vi samlet 15 på 9 kamper.

NRK oppsummerte kampen slik:

Det var ingen stor kamp i spillemessig, men den var tett med mange dueller og ganske jevnspilt. I sum var det en noe sjansefattig kamp. Sandefjord var godt med før pause, mens utover i andre omgang tok Vålerenga mer over spillet og fikk uttelling da Johnson satte inn straffen. Etter Vålerenga tok ledelsen slet Sandefjord med å svare og stanget inn i forsvarsmuren VIF.

TV2 skriver:

Seieren gjør at Vålerenga står åtte serie- og cupkamper uten tap og går opp på tredjeplass i Eliteserien før resten av lagene i den niende serierunden skal i aksjon.

 

Det var Pontus Engblom som relativt klønete taklet Abdi Ibrahim slik at vi fikk starffe i det 55. minutt. Svensken gjorde ingen antydninger til å protestere på dommerens avgjørelse

Deilig å vite at vi har en joker i Sam Johnson. Vår toppscorer med 6 mål på 9 kamper lukter det godt av, det vil si, det aner jeg ingen ting om. Men jeg er jævlig happy for at vi endelig har en spiss som scorer jevnt og trutt. Så jævla enkelt.

Og vi har ikke en gang nevnt at vi skulle hatt en straffe til i sluttminuttene. Det er rett og slett feigt av dommer ikke å blåse der, særlig når du vet han ga Fridjonsson feilaktig gult kort for filming innenfor 16 meteren i første omgang.

 

Legg igjen en kommentar