Dagboka fredag 11. mai 2018

Helga er her igjen og Vålerenga skal spille hjemmekamp mot Grand Bodø og bortekamp mot Sandefjord. Sommeren har definitivt kommet og vi håper på, nei glem det, vi forventer 3 poeng på både lørdag og søndag. Bortekamp Med disse inneklemte arbeidsdagene i mai er det ikke sikkert at du engang har registrert at det er … Fortsett å lese «Dagboka fredag 11. mai 2018»

Helga er her igjen og Vålerenga skal spille hjemmekamp mot Grand Bodø og bortekamp mot Sandefjord. Sommeren har definitivt kommet og vi håper på, nei glem det, vi forventer 3 poeng på både lørdag og søndag.

Bortekamp

Med disse inneklemte arbeidsdagene i mai er det ikke sikkert at du engang har registrert at det er fredag, men det er det altså. Og i morgen skal Vålerenga på reisefot for å møte et Sandefjord som ligger nest nederst på tabellen. Med tanke på hva vi gjorde med det nederste laget, forventer vi i morgen noe i den samme duren. Altså, vi krever ikke at det skal så 1-6 ved slutt, men at det skal være litt sårt der bak for vestfoldingene etter at vi er ferdige, er det bare å satse på. Den terskelen er ikke spesielt høy.

Kampstart er 15:30 på http://www.komplett.no/ arena

Hjemmekamp

Etter 3-0-tapet for Klepp i forrige runde, er det nå på tide å reise seg og det skal skje på Intility arena søndag klokka 17:00. Da kommer Grand Bodø på besøk, og vi spør oss selv hva i huleste som er så grand med noe som helst i Bodø. Det er hvertfall ikke snakk om tabellplassering. Grand befinner seg på jumboplass med tre poeng etter seks kamper, og en målforskjell på -16. Så, om du liker å se Vålerenga score mål, noe du selvsagt gjør, er det bare å møte opp på søndag. Damene selv sier at det neppe blir noen walkover, men det tror vi bare er noe de sier.

Adam og Ronny

I gårsdagens nettavisen kunne vi lese at vår eminente keeper syns det er litt rart at det ikke er mer Rock’n Roll på banen. Det samme syns Ronny, og han  er tydelig på at de jobber med å senke skuldra noen hakk. Er det kanskje en tendens til overtenning? Som alle andre setter VPN pris på god musikk, og kan til og med finne på å danse om stemninga er god nok. Det er ikke nødvendigvis pent, men det funker på en dårlig dag.

Ronny er også fornøyd med 19 år gamle debutanten Felix Horn Myhre, som han har store forventninger til og sier at kommer til å bli en viktig spiller fremover. Det håper vi også. Unge, gode og satsende spillere klinger alltid godt. Når gutten i tillegg er fra Oslo setter det en nydelig spiss på hele greia. Vi håper selvsagt at han får mer spilletid i de neste kampene, så vi virkelig kan få kjenne på’n.

Fitim Azemi

Vålerenga kunne i går melde at Azemi skal operere ankelen 15. mai. Han har slitt med den lenge, og nå er beslutningen om operasjon tatt. Han er dermed ute i noen uker. VPN ønsker Azemi lykke til med operasjonen og krysser tæra for et vellykket resultat. Vi trenger de folka vi har og håper rehabiliteringen går raskt.

Lørenskog

I vår fredagsføljetong om Lørenskog nærmer vi oss nå siste kapittel. Klubben fra Triaden klarte nemlig ikke å levere det de skulle til forbundet nå på onsdag, og blir dermed fratatt lisensen. Det betyr kort og godt at det er adjø og farvel til ishockey på proffnivå med mindre de bruker ankefristen på to uker. Så gjenstår det å se om de klarer å holde den fristen da.

Hockeyforbundet har nå spurt Narvik om de har lyst til å spille eliteserie neste år, noe som kom litt uventa for Nordlands-klubben som sier de ikke har bestemt seg, men har tidligere sagt at det er veldig vanskelig å si ja til en plass i Get-ligaen på så kort frist.

VPN håper og tror at Narvik sier nei, og med det viser at de er en seriøs klubb som ønsker å rykke opp på egne prestasjoner. Dermed må Get-ligaen spilles med ett lag mindre neste sesong. Det er kjipt, men også noe forbundet skulle tenkt på tidligere.

Vålerenga i mesterskap

Joda, det er fortsatt Vålerenga-spillere som herjer internasjonalt. I U17-EM vant Norge 2-0 over Slovenia og siden Sverige var söta bror og vant 1-0 over Portugal så blei førsteplassen i gruppa sikra. 1-0-målet ble scora av Leo Cornic. Harald Hauso spilte også. Gratulerer med avansement! Nå venter England i kvartfinalen, et land Norge G17 har slått – og kan slå igjen. Blir det gull? Vi tror det blir gull.

Hockey-VM spilles for tiden i Danmark. Vålerengas representanter er Stefan Espeland og Tobias Lindström. Det har ikke gått veldig bra. I går røyk Norge 0-5 mot Canada. Det kan dog gå bedre allerede i ettermiddag. Da møter Norge Danmark i Jyske Bank Boxen klokka 16:15. Akkurat perfekt tid for en middagsburger på Øst.

Vålerenga i dag

Som vanlig er det quiz på bohemen. Kom tidlig for å få plass.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar