Dagboka torsdag 10. mai 2018

Sånn! Da var tredje runde i cupen unnagjort, vi puster lettet ut og noterer at Vålerenga er videre på bekostning av Skeid. 1-2 er et resultat som holder bra, særlig med tanke på at før denne kampen var både supportere, trenere og booking-sider enige om at det kunne gå begge veier. Men, vi må ikke … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 10. mai 2018»

Sånn! Da var tredje runde i cupen unnagjort, vi puster lettet ut og noterer at Vålerenga er videre på bekostning av Skeid. 1-2 er et resultat som holder bra, særlig med tanke på at før denne kampen var både supportere, trenere og booking-sider enige om at det kunne gå begge veier.

Men, vi må ikke glemme at Skeid spiller to divisjoner under oss, noe som betyr at de er dårligere – både på papiret og i virkeligheten. De har gjort det bra hittil denne sesongen, og hey, om vi får flere Oslo-lag oppover i systemet, må det jo anses som positivt. Litt endring i dynamikken i Oslo skader ingen. Det kan tross alt være litt ensomt på toppen.

Carvalho og Finne scora begge et mål hver og vi noterer at Sandberg sto i mål, for den som teller sånne ting.

Om noen lurer på om det ble noen cupbomber i går, så er svaret nei. At Stabæk røyk ut mot førstedivisjonslaget Mjøndalen er vel det nærmeste.

Fjerde runde ble trukket etter kampen i går og Vålerenga må med det spille første bortekamp i Romsa. Med andre ord en bråslutt på å ta t-bane til kamp, da vi må belage oss på en par timers flytur istedet.

Vålerenga på kretsen

Emma Iversen og Pernille Velten-Simonsen fra VIF J2004 er tatt ut på Oslos lag i Lennart Johnsson Academy Trophy-turneringen i Stockholm 25-27 mai. For de uinvidde kan vi fortelle at det dreier seg om en internasjonal invitasjonsturnering for de beste klubbene i Europa som er oppkalt etter en tidligere FIFA-pamp.

Vi ønsker begge lykke til!

Vålerenga i dag

Vi prøver å finne ut hvordan man skal feire Kristi himmelfartsdag og ender opp med en pils i sola på Øst.

 

 

 

Legg igjen en kommentar