Dagboka onsdag 9. mai

Sola skinner og jeg er så glad. Det er fordi jeg skal se Våååååålerenga…… Cupkamp Onsdag klokka 19.15 møtes Vålerenga og Skeid i cupens tredje runde. Stadion tar 3000 mennesker og det forventes stinn brakke. Har du ikke kjøpt billett enda anbefales det at du får ut finger’n og stikker bort til Sjappa og kjøper på … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 9. mai»

Sola skinner og jeg er så glad. Det er fordi jeg skal se Våååååålerenga……

Cupkamp
Onsdag klokka 19.15 møtes Vålerenga og Skeid i cupens tredje runde. Stadion tar 3000 mennesker og det forventes stinn brakke. Har du ikke kjøpt billett enda anbefales det at du får ut finger’n og stikker bort til Sjappa og kjøper på forhånd.

Men når det er sagt…selv om du har skaffet deg billett på forhånd, så er det jaggu ikke sikkert at du er sikra inngang. VPN kom nemlig over følgende spørsmål og svar på Skeids Facebooksider:
4BB646E3-2D49-4E90-A3EC-CEACEFB44B3A

Hei, jeg har kjøpt billett via Vipps, er man da sikret inngang, man kan ikke risikere å få beskjed om at det er fullt?

Svar fra Skeid: Hei. Det gir ingen garanti. Det er solgt ca 1500 billetter gjennom forhåndssalget. Vårt beste tips: Møt opp i god tid. Da skal alt gå bra».

Dette er skikkelig flott av Skeid. Folk som forhåndskjøper billett er ikke sikra inngang. Grattulerer a!!!!!!

Uansett….Gutta som møter Skeid er:

Keepere: Marcus Sandberg, Adam Larsen Kwarasey

Forsvarsspillere: Amin Nouri, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe, Christian Borchgrevink, Jonatan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Jonas Levernes

Midtbanespillere: Daniel Fredheim Holm, Abdisalam Ibrahim, Magnus Retsius Grødem, Samuel Kari Fridjonsson, Felix Horn Myhre, Magnus Lekven

Angrepsspillere: Chidera Ejuke, Peter Godly Michael, Sam Johnson, Simen Juklerød, Bård Finne

Hvem er best i Oslo fotballkrets?
16. mai braker det løs på Intility Arena. Vålerenga møter Stabæk til oppgjør om hvem som er best i Oslo fotballkrets. Klubben inviterer til en fotballfest som starter i Fanzone klokken 15.30. Da bys det på blant annet på Tippenshow, dataspill med Nordavind og fotballdart. Det blir også mulighet til å få møte Vålerenga-spillere, og til å kjøpe mat og forfriskninger fra foodtrucks. For de som sverger til en iskald brun ei før match har Øst bytta fat og pussa tappekranene sine. En fin fin oppladning til barnetoget den 17. mai her altså. Det beste av alt er at alle barnelag får se denne kampen helt peise gratis, og alle voksne som følger laget får billett til 200 kroner.

Kampen starter klokken 18.00 og dørene åpner klokken 17.00. Det kan være lurt å komme tidlig slik at man får sikra at laget for sitte samlet. Kamp er jo alltid best når man henger med vennene sine!

For mere informasjon og informasjon om billettsalg sjekk ut klubbens sider.

Vålerenga i dag
Mens vi venter på at klokka skal nærme seg «go-time» for cupens tredje runde koser vi oss med at Trolls U17 vant første seriekamp 54-6 over Sand Falcons. En solid og god start på sesongen der altså.

Legg igjen en kommentar