Dagboka fredag 4. mai 2018

Fredagen er her, den første av mais fire amputerte arbeidsuker er unnagjort, og vi kan se tilbake på et hakk videre i cupen på bekostning av andredivisjonslaget fra Grorud, og en uavgjort mot Lyns pikelag. Nå er det bare å komme seg ut i sola, bestille en duggfrisk halvliter og sette grunnlaget for morgendagens løp, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. mai 2018»

Fredagen er her, den første av mais fire amputerte arbeidsuker er unnagjort, og vi kan se tilbake på et hakk videre i cupen på bekostning av andredivisjonslaget fra Grorud, og en uavgjort mot Lyns pikelag. Nå er det bare å komme seg ut i sola, bestille en duggfrisk halvliter og sette grunnlaget for morgendagens løp, enten du skal sprade rundt på vestkanten i Holmenkollstafetten eller sjangle rundt på østkanten i Tom Waits-løpet. Oslo har selvsagt noe for alle.

Vålerenga damer

Damene spiller mot Klepp fra Klepp klokka 15:00 på lørdag. Om du ønsker å ta turen over tar du fly til Sola og toget videre. Hva enn du måtte finne på, ikke lei bil. Rogaland er som Norges Albania, både med tanke på arbeidsledighet og kjøreegenskaper. Det er rundkjøringer over alt, og de aner ikke hvordan de skal bruke dem.

 

Ishockey

I helga starter verdensmesterskapet i ishockey i vinterbyen København. På det norske landslaget er det tatt ut to spillere fra Vålerenga, som skal forsvare nasjonens ære på isen. Den ene er den splitter nye nordmannen, ex-svenske Tobbe Lindström, som på tross av sine 30 år debuterer i internasjonalt mesterskap på seniornivå.  

Den andre er landslagsveteranen Stefan Espeland.

Begge stiller med en god følelse før mesterskapet, og VPN ønsker selvsagt begge spillerne lykke til i Danmark.

Norge møter for øvrig Canada, USA, Latvia og Finland, og om du skulle trenge en unnskyldning for å stikke til Danmark til uka, kan dette være en grei en. Første kamp er i morgen formiddag.

UEFA U17-EM

Det er ikke bare i hockey-VM Vålerenga er representert. I England skal det fra i dag og en stund framover spilles europamesterskap for U17 (gutter). Der har Vålerenga hele tre spillere (Leo Cornic, Harald Hauso og Oskar Opsahl). Første kamp går av stabelen allerede i dag.

Norge møter Portugal til dyst på Bescott stadion (Wallsall) klokka 14:00. UEFA sender ikke kampene, men NFF får til når de vil. Kampen sendes på NFFs Facebook-side for unge landslag kalt «Landslagsskolen«. De to andre kampene i gruppespillet er mot Sverige (7. mai) og Slovenia (10. mai). Dagboka tror det blir flere kamper på Vålerengas landslagsgutter. Sweetie massage chick getting fucked Horny Alexis Ford is into hardcore buggering Stepteen Anya Olsen licks stepmom Reagan Darling is tempting fellow with her tits Roxy Raye stretches her anus with a metal speculum and receives an anal reaming Kinky whore Melany loves big stuff in her pussy Cute and Tiny Blonde Halle nugget porn Whore wife Jodi West getting fucked by next door guy Ralph Long Chick receives both of her lusty fuck holes fucked Frisky blonde Kayla Green felt hard cock in her tight ass hole Independence fuck with freedom babe Phoenix Marie Playful bitches Rowan and Lorna try their new toys

Cupen

I dag får vi vite hvilke lag vi skal møte i cupen, og siden en faktisk trekning ikke skjer før i fjerde runde, er det noen som bestemmer hvem vi skal møte. I denne runden er det litt tynnere i rekkene, og det ikke sikkert at det blir et sted hvor man kan slenge seg på t-banen og være på stadion noen minutter seinere.

I verste fall kan det ende med at vi møter et lag av typen Nest-Sotra, Bratvåg eller Egersund. Alle er steder hvor man må leite godt på kartet for å finne, og som trolig er langt mer opptatt av jordbruksoppgjøret enn det vi er. Regner gjør det også.

Om vi er heldige blir det i Oslo-området, og da kan vi møte gamle kjenninger som KFUM, Bærum, eller Skeid. Sistnevnte sabla ned Sandefjord med bravur denne runden, og vi har sett dem hogge ned Vålerenga tidligere. Vi skal ikke si at vi foretrekker noen foran andre, men om det blir Skeid er det opp i ringa for alle spillera. Vi veit de kan sparke fra seg og vi vil nødig repetere fadesen fra 2003.

 

 

Vålerenga herrer

Vålerengas herrelag skal spille hjemmekamp på søndag, og ikke nok med det, kampen spilles klokka 18:00. Så, du som enten har klaga på spillertidspunkt, eller at det er for kaldt for fotball, kan løfte ræva fra sofaen og komme deg på kamp. Det er meldt rundt 20 grader, knallsol og Vålerenga har  vist god vilje til å jobbe hardt på banen de siste kampene. På tross av litt labre uavgjort-resultater.

Laget som skal til pers er Christian Grindheims FK Haugesund; måkelaget fra et av landets kjipeste steder. Vi håper selvsagt på at Grindheim får en mild forkjølelse søndag morgen, og velger å bli hjemme med kona for å se på Netflix, fremfor å legge dødballer på Valle. Med det slipper både han og vi den litt kleine stemningen som kommer når man møter noen man er veldig glad i, men innser at man har mistet.

Etter to strake uavgjort er det nå på tide med en seier, skal vi fremdeles henge på teten. Det er tre poeng opp til sølvet og Europa skimtes i horisonten. På søndag trenger vi alle mann på dekk!

Vålerenga i dag:

Quiz på Bohemen, fredagspils på Øst og Vertshuset. Også ser vi om vi finner en stream fra Wallsall.

 

Legg igjen en kommentar