Cupens 3. runde: Skeid – Vålerenga

NFF har satt opp Skeid mot Vålerenga i cupens 3. runde. Kampen spilles 9. mai og Skeid har hjemmebane. På fotball.no kunne vi plutselig lese at cupens 3. runde var satt opp. Vålerenga møter som sagt Skeid på Nordre Åsen. Interessant nok skal kampen spilles på årsdagen seks år etter forrige cupmøte. Da ble kampen … Fortsett å lese «Cupens 3. runde: Skeid – Vålerenga»

NFF har satt opp Skeid mot Vålerenga i cupens 3. runde. Kampen spilles 9. mai og Skeid har hjemmebane.

På fotball.no kunne vi plutselig lese at cupens 3. runde var satt opp. Vålerenga møter som sagt Skeid på Nordre Åsen. Interessant nok skal kampen spilles på årsdagen seks år etter forrige cupmøte. Da ble kampen spilt på Bislett og Vålerenga vant 3-0. Morten Berre, Ibba Lajaab og Bojan Zajic scora måla den gangen i 2012.

Morten Berre scora i forrige cupkamp mellom Skeid og Vålerenga. Vi satser på at han ikke gjentar bedriften i år. (Foto: Eivind Hauger)
Morten Berre scora i forrige cupkamp mellom Skeid og Vålerenga. Vi satser på at han ikke gjentar bedriften i år. (Foto: Eivind Hauger)

I år satser vi på andre målscorere. Sam Johnson, Aslak Falch, Chidera Ejuke, Simen Juklerød og Felipe Carvalho veit alle hvor målet står. Kanskje de scorer? Eller blir det noen helt andre.

Alt vi veit er at dette ikke er en kamp Vålerenga kan ta lett på. Spillerne må massere Tom Nordlies soldater i senk og vise dem at joda – det er faktisk en avstand mellom 2. divisjon og Eliteserien.

NRK påstår Skeid fikk ønsket sitt oppfylt. Vi er ikke like sikre på det. Skeid og Vålerenga 2 er i samme avdeling og det er nok bedre å møte et dårlig LSK enn et bra Vålerenga. De veit å bygge opp kampa de skal sende på TV.

De andre kampene denne runden er:

HamKam – Sarpsborg 08 (spilles 10/5)
KFUM Oslo – Lillestrøm
Skeid – Vålerenga (Vises på NRK)
Bærum – Strømsgodset
Ull/Kisa – Kongsvinger
Mjøndalen – Stabæk
Notodden – Odd
Egersund – Start
Bryne – Sandnes Ulf
Nest-Sotra – Haugesund
Fyllingsdalen – Brann
Hødd – Kristiansund (spilles 10/5)
Brattvåg – Rosenborg
Levanger – Ranheim
Mjølner – Bodø/Glimt
Alta – Tromsø

Vi tipper cupbomber på Levanger, i Bærum, på Ekeberg og i Fyllingsdalen. Mulig det skjer noe i Brattvåg og Alta også.

Legg igjen en kommentar