Dagboka mandag 7. mai 2018

2-2 hjemme mot Haugesund er ikke et drømmeresultat, men heller ingen blåmandag. Det var kjipere at damene tapte 0-3 borte mot Klepp. En kort dagbok er her. Dagboka føler seg ferdig med Kjetil Rekdal – han sier mye rart som ekspert på Eurosport – men nå er han sitert på noe som vi synes er … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. mai 2018»

2-2 hjemme mot Haugesund er ikke et drømmeresultat, men heller ingen blåmandag. Det var kjipere at damene tapte 0-3 borte mot Klepp. En kort dagbok er her.

Dagboka føler seg ferdig med Kjetil Rekdal – han sier mye rart som ekspert på Eurosport – men nå er han sitert på noe som vi synes er et godt poeng, og som vi har tenkt før.

Carvalho er nemlig en type det er umulig ikke å like. En kraftplugg som på mange måter er identisk med Panzer. Dagboka skal ikke påstå at han reddet poenget vårt i går, men han er så fandenivoldsk at det blir en ren nytelse å se på. Likevel slipper vi inn to nye mål og 13 baklengs på 8 kamper er intet topplag verdig. Så er vi da heller ikke et topplag om dagen, men vi ser mye guts i laget og i en jevn serie er det bare justeringer bak som skal til for at dette blir veldig, veldig bra.

Ellers er det verdt å merke seg innsatsen til Mini-Klanen. Imponerende:

Trenger du å se høydepunkter fra kampen, klikker du bare her:

Neste kamp er altså onsdag borte mot Skeid kl 1915 på Nordre Åsen. Der kommer det til å bli trangt om plassen (med fridag dagen etter og Skeid i form). Så vi klipper og limer med info fra skeid.no:

OBS: Kun 3000 billetter totalt vil bli lagt ut for salg. Derfor er det viktig å forhåndskjøpe billett for å lette presset på inngangene. Du kan forhåndskjøpe billetter:

  • Mandag og tirsdag fra kl. 16.00-18.00 på klubbhuset.
  • Du kan betale kontant, med kort eller via Vipps.
  • VIF-«sjappa» selger også billetter.

I portene på Nordre Åsen anbefales det på det sterkeste (for å unngå kø) at du betaler kontant med eksakt beløp eller via Vipps (Skeid fotball billett – nummer 87134) og henter din billett i Vipps-køen.

Vi oppfordrer alle til å komme tidlig. Det vil være fotballaktiviteter for barn i fanzone før kampen.

Inngangene åpnes kl. 17.15. Priser: Voksen: 150,- Sesongkortholdere, honnør og OBOS-medlem: 100,- Barn: 50,-

– Normalt går Vålerenga videre, men 2. divisjon har blitt mye bedre. I enkeltkamper er alt mulig. Vi har planer om å ofre oss for å vinne, men jeg vet at dette blir en noen annerledes kamp enn mot Sandefjord, sier Skeid-trener Tom Nordlie til NRK.

Mer om hva Tom Nordlie tenker om kampen får du her:

Tapte mot Klepp

Damene tapte 0-3 borte mot Klepp. På stillingen 0-1 fikk vi straffe – som ble misbrukt. Og i løpet av 36 minutter plukket Marte Berget opp to gule kort, som betyr rødt. Og det var det. Trist, men Klepp hadde egentlig ganske grei kontroll også før det røde kortet kom.

Vålerenga i dag

Hødd tar imot fintfolk kl 18 på den banen som hele Norge kjenner som Vargs hjemmebane (Heimebane): Vålerenga 2. Det betyr tøff bortekamp i 2. divisjon for våre gutter. Hødd er også med i cupen og møter Kristiansund på torsdag.

Legg igjen en kommentar