Dagboka torsdag 3. mai 2018

Det er en rolig torsdag i Vålerengas univers. Høydepunktet er uavgjort mot Lyn i går. Men det drar seg mot ny hjemmekamp, noe som gir våre liv innhold. Poengdeling på Kringsjå Midt i uka var det kamp i Toppserien. Vålerenga reiste vestover for å måle krefter mot Lyns piker. Etter 20 minutter putta Stine Pettersen … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 3. mai 2018»

Det er en rolig torsdag i Vålerengas univers. Høydepunktet er uavgjort mot Lyn i går. Men det drar seg mot ny hjemmekamp, noe som gir våre liv innhold.

Poengdeling på Kringsjå

Midt i uka var det kamp i Toppserien. Vålerenga reiste vestover for å måle krefter mot Lyns piker. Etter 20 minutter putta Stine Pettersen Reinås og Vålerenga hadde ledelsen. Rett før pause får imidlertid vertskapet utligning etter ett helt feil idømt frispark.

Disse pikene fra vest skulle vise seg som noe seige skinn og stod mot Vålerenga gjennom andre omgang. Dermed blei det poengdeling.

Vålerenga ligger nå på 5. plass med 7 poeng i Toppserien. Til lørdag reiser laget til Klepp hvor de møter nettopp klepp. Vi trur det er på Jæren. Verdiene til kommunen er i hvert fall: «Aktiv og trygg. Romsleg og robust. Bruk og berekraft».

Vi veit ikke helt hva vi skal mene om det.

Haugesund på tur

Søndag er det på ny hjemmekamp! 18:00 er tidspunktet og motstander er Haugesund. Haugesund er dritt tvers gjennom hvor Grindheim skinner som et maiskorn, litt som når man studerer kebabavføring.

Akkurat nå ligger Haugesund på tabellens tredje posisjon og de har robba til seg 13 poeng. De har de gjort på samme måte som måker robber til seg kebabrester fra gata natt til søndag. På de tre siste kampa har de ett tap (Ranheim) og to seire (Strømsgodset og Start). Siden Haugesund bare klarte å skåre ett mål mot Start tror Dagboka at Haugesund sliter med å skåre. De skårer da også bare 1,16 mål pr. kamp denne sesongen, så antagelsen er ikke så gæli.

Terror i cupen

Før cuprundene spekulerer media i hvor bombene vil smelle, og det smelles jevnlig bomber uten at PST eller politikere ser ut til å bry seg med det.

I går smalt det igjen. En kinaputt var at Sogndal røy, et litt mer smell var det at Brattvåg pælma ut Solskjær og resten av laget uten moral; Molde.

Vi skal være forsiktige med å le av toppklubber som ryker tidlig. Vålerenga greier tross av alt. Derfor nøyer vi oss med å spekulere i om Molde nå begynner å kjenne på at de blir misslikt og forakta uansett hvor de går, så lenge de ikke går i Molde.

Hele landet veit Molde er moralsk indisponerte, og hele landet viser det.

Vålerenga i dag

Finn frem gamle mynter og kast på stikka

Legg igjen en kommentar