Dagboka onsdag 2. mai 2018

Dagboka i dag er short but sweet. I dag er vi opptatt av cupen og Vålerenga Trolls Vi er i videre i cupen I går møtte vi det nest beste laget i by’n i norgesmesterskapets andre runde. Det ble 0-1 og Vålerenga tok seg videre til 3. runde på bekosting av Grorud. Dette kan Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 2. mai 2018»

Dagboka i dag er short but sweet. I dag er vi opptatt av cupen og Vålerenga Trolls

Vi er i videre i cupen
I går møtte vi det nest beste laget i by’n i norgesmesterskapets andre runde. Det ble 0-1 og Vålerenga tok seg videre til 3. runde på bekosting av Grorud. Dette kan Vålerenga takke sin egen seriøsitet for. Grorud ble behandlet og møtt som et topplag.

Selv om vi ikke druste over andredivisjonslaget Grorud og vant med kalassiffer, liker Dagboka det den så i går. Det er deilig å se et lag som er på jobb. Det er deilig å se spillere som har fokus på arbeidsoppgavene sine og ikke loller rundt mens de, i sin egen fortreffelighet, undervurderer motstanderne. Gutta leverte akkurat det de måtte for gjøre å levere på jobb, og jobben var videre avansement.

Om denne arbeidsmoralen setter seg i laget kan denne sesongen bli mer fornøyelig summa sumarum enn det vi trodde på forhånd.

Enkel forskning viser at hardt arbeid og god arbeidsmoral i laget slår talent og gode enkeltprestasjoner syv av syv dager i uka.

Vålerenga Trolls
Trolls tapte i serieåpninga mot Eidsvoll 1814s. Dette var glemt da returen ble spilt på kunnstgresset borte på Eidsvoll. Krigera fra Vålerenga kunne etter kampslutt juble for en vel fortjent 40-20 seier.

Hovedtrener Scott Boer var godt fornøyd med kampen. Til klubbens sider sier han: «Vi likte sjansene våre etter forrige kamp, selv om det var mye å rette på. Jeg synes vi fikk brukt tiden mellom kampene godt, og det virker kanskje som Eidsvoll tok seieren litt på forskudd. Det virket ikke som de hadde gjort noen justeringer siden sist, mens vi fikk rettet opp noen ting fra forrige gang, og dette var viktig for at det gikk som det gikk. Nå får vi en god pause fram til neste kamp, og en god mulighet til å få restituert vonde kropper.»

Er du keen på å lese mere om denne kampen, så klikk deg inn på sidene til klubben for et glitrende kampreferat.

Neste kamp er den tradisjonsrike 16. mai-kampen mot Oslo Vikings på Frogner stadion. Kampen om Oslo der altså. Dette kan fort også bli en viktig kamp i oppgjøret om seieren i serien. Så er det en Trolls-kamp du skal se i år, så la det bli denne.

Legg igjen en kommentar