Vålerenga slo Grorud 1-0

Sam Johnson headet i tverrliggeren, men Felipe Carvalho sørget for at returen havnet i mål. Scoringen kom i det 23. minutt, og flere mål ble det ikke i Groruddalen. Grorud – Vålerenga 0-1 (0-1). 1.455 tilskuere. Mål: 0-1 Felipe Carvalho (23). Gult kort: Faisal Dahir, Faysal Ahmed, Geirald Meyer, Grorud. Jonatan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Abdi Ibrahim, Vålerenga. Vålerenga (4-3-3): Marcus … Fortsett å lese «Vålerenga slo Grorud 1-0»

Sam Johnson headet i tverrliggeren, men Felipe Carvalho sørget for at returen havnet i mål. Scoringen kom i det 23. minutt, og flere mål ble det ikke i Groruddalen.

Grorud – Vålerenga 0-1 (0-1). 1.455 tilskuere. Mål: 0-1 Felipe Carvalho (23). Gult kort: Faisal Dahir, Faysal Ahmed, Geirald Meyer, Grorud. Jonatan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Abdi Ibrahim, Vålerenga.

Vålerenga (4-3-3): Marcus Sandberg – Samúel Kári Fridjónsson, Jonatan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Ivan Näsberg – Magnus Grødem, Ernest Agyiri (Nouri fra 81.), Abdi Ibrahim (Finne fra 69.) – Simen Juklerød, Sam Johnson, Chidera Ejuke (Felix Myhre fra 69.).

Grorud er tabelltoer i 2. divisjon med ni poeng på tre kamper i 2. divisjon. De ga Vålerenga skikkelig kamp i cupens andre runde, men som Reidar Sollie skriver i Dagsavisen:

Vålerenga er videre til 3. runde i cupen etter kraftprøven mot Grorud. Det kan de takke sin egen seriøsitet for. Grorud ble behandlet og møtt som et topplag.

– Jeg måtte si fra i pausen. Det var ikke bra nok. Det skal være større forskjell på lagene. Men sånn blir disse kampene når vi ikke tar nok ansvar selv, sier Deila til VG.

VG mener Vålerengas forsvar sørget for avansement.

Vålerenga Fotball twitrer også om kampen, og minner om ny kamp hjemme mot Haugesund på søndag.

Nettavisen får også med seg at dette var en tøff kamp og at vi slapp med skrekken.

1.455 tilskuere så Grorud fikk en feil idømt straffespark i det 7. minuttet – en straffe som Marcus Sandberg reddet. Sterkt. Det er verdt å nevne at Simen Juklerød også hadde et skudd i tverrliggeren.

Hva mener VPN? Tredje runde skal spilles 9. mai, og Vålerenga er med. Det er det eneste som betyr noe. Ja, kampen i dag var helt sikkert ikke bra nok, men vi er med videre. Det er VPNs fokus i kveld.

[poll id=»74″]

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar