Dagboka onsdag 25. april 2018

Trollsa skal ha try out og innebandyen har sendt ut kontaktannonse. Men først tenner vi et lyseblått lys for Lørenskog Ishockeyklubb Puck – økonomisk doping I går meldte Aftenposten at LØK har bedt kommunen om rundt én million kroner i krisehjelp for å «redde» klubben. Rådmann Ragnar Christoffersen opplyser til samme avis at politikerne vil … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 25. april 2018»

Trollsa skal ha try out og innebandyen har sendt ut kontaktannonse. Men først tenner vi et lyseblått lys for Lørenskog Ishockeyklubb

Puck – økonomisk doping
I går meldte Aftenposten at LØK har bedt kommunen om rundt én million kroner i krisehjelp for å «redde» klubben. Rådmann Ragnar Christoffersen opplyser til samme avis at politikerne vil ta stilling til saken enten denne onsdagen eller onsdag 2. mai.

Dagboka krysser fingra for at politikerne over kommunegrensa faktisk tar til fornuften og sier: NEI. Det er jo i realiteten ikke snakk om å redde noen klubb her. Å spytte inn offentlige midler i en klubb som i flere år har styrt seg selv stødig stadig nærmere stupet er sløsing. Ikke bare er det sløsing, det er økonomisk doping. Det er å bedrive midlertidig smertelindring mens man venter på at «nærmeste pårørende» gir beskjed om å trekke ut kontakten. Det der er snakk om er jo egentlig bare en forlengelse av terminalfasen. Klubben har vært på kjøret i årevis.

Dagbokas oppfordring til Lørenskog kommune er klar: Vær barmhjertige. La dem slippe å lide mer. La dem dø i fred.

Trolls – Try Out!
Har du barn eller kjenner du noen kids som liker å teste ut nye ting? Så lenge kidsa er mellom 11 og 14 år er de inviterte til å prøve amerikansk fotball.

Vålerenga Trolls låner bort utstyr og det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper. Det er bare å møte opp!! Skikkelig lavterskel og innmari moro! Legger vi til at Vålerenga Trolls har noen av de beste trenerne i Norge uansett gren på barne- og juniornivå, så er det ikke noe å lure på en gang! Det er bare å samle sammen kidsa og møte opp på Kampen bane (ved Kampen skole) 2. mai klokken 18.30. Dersom du lurer på om dette er noe for din lille dude eller dudette så kan du kontakte klubben med Alexander på telf 98819876, for en prat.

Bill merk; en by – ett lag
Dagens kontaktannonse er signer Vålerenga Innebandy. De har plass til flere spillere og støttespillere. Dagboka sakser fra klubbens Facebooksider:

«Vi har behov for spillere i fra 5 år og oppover til 50+ (alle posisjoner)..

Kan du ikke spille, men ønsker å omgås i et trivelig miljø med vif logo på brøstet, ta kontakt du også.

Vi ønsker oss arrangement ansvarlige som kan styre musikk i pauser, snakke i mikrofon under kamper, være med å hjelpe til så det blir mest mulig proft å komme til Vålerenga for å spille kamp.

Vi har ikke noen pengebinge, så lønn blir litt klær til arrangementene, samt at du blir høyt verdsatt og får fri pass på våre bussturer til bortekamper, fast plass på våre legendariske fester på fjorden, gjennom vår sponsor, Plenty Fjordcruise, og masse nye bekjentskaper/venner! Og så får du være med på innsiden av Vålerenga og den kulturen som dyrkes

Vi håper at nettopp DU kontakter oss, fordi du er savnet og DU vil bli en av våre viktige støttespillere/spillere neste og beste sesong»

Lurer du på hvordan du skal ta kontakt og melde din interesse?? Svaret er enkelt: Sende dem en melding på Facebook!

Vålerenga i dag
Lillelørdag og sol – perfekte forhold for en kald en ute på Øst

Legg igjen en kommentar