Dagboka onsdag 18. april 2018

Sola skinner og Vålerenga spiller både første runde i cupen og kamp om opprykk til 1.divisjon! Kan man ønske seg en finere onsdag? I runde i cupen: Årvoll – Vålerenga I dag spilles første runde i cupen. Oboi oboi obi…som vi gleder oss! Har du enda ikke kjøpt billett så kan du enda kjøpe i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. april 2018»

Sola skinner og Vålerenga spiller både første runde i cupen og kamp om opprykk til 1.divisjon! Kan man ønske seg en finere onsdag?

I runde i cupen: Årvoll – Vålerenga
I dag spilles første runde i cupen. Oboi oboi obi…som vi gleder oss!
Har du enda ikke kjøpt billett så kan du enda kjøpe i Sjappa eller du kan VIPPSE på forhånd til nummer: 93935. Billetter selges også ved inngangen. Der kan du betale både med cash og VIPPS. Prisen er fortsatt 100 kroner for voksne, 50 kroner dersom du er under 16 år og peise gratis for alle under 10 år.

Vi har sagt det før men vi veit det er greit å få påminnelser, så vi gjentar oss selv. For å komme til Årvoll «arena» er det smoothest å reise kollektivt:

  • T-bane til Sinsen eller Carl Berners plass og 380/390 til Brobekk eller 31/33-bussen til Årvoll senter.
  • 60-bussen fra Grønland/Tøyen/Kampen til Økernbråten , derifra ca 800 meter å gå til arenaen (oppoverbakke)
  • 58-bussen: Fra Tveita/Alna til Refstadsvingen (kortest gangavstand) eller travbanen/Bjerke
  • 31-bussen fra Jernbanetorget/Brugata – ofte full på den tiden
  • 33-bussen fra St. Olavs plass (Bohemen)
  • 23-bussen til Sinsenkrysset og deretter 31/33/380/390
  • 20/21-bussen til Carl Berners plass, deretter 380/390/31/33 videre.
  • Anbefalt: 380/390 fra bussterminalen/Trondheimsveien/Carl Berners plass/Sinsen til holdeplass Brobekk, deretter 200 meter til banen via undergang. Det er bedre plass på disse bussene enn 31/33-bussen – men ta den som kommer først.

Matchen begynner klokka 18.00.

[poll id=»70″]

Simen Stamsø Møller – Stjerna som nektet å skinne
Vi er alle velsignet med våre 15 minutter med berømmelse. I dag er turen kommet til TV2-«profilen» og Årvoll-«spilleren» Simen Stamsø Møller. Dagboka har aldri hørt om Simen «Hvem?» Møller før og stusser følgelig over at han omtales som TV2-profil. Uansett…denne noksagten velger å bruke sine tilmålte minutter i rampelyset med å utbasunere til VG at han ikke er stolt over Vålerenga. Grunnen til dette er at han mener at Vålerenga ikke har fått fram flere talenter enn det de har gjort.

Til VG sier Simen «Who Are You» Møller at han husker hvor ekstremt stort det var da han som litta knøtt fikk autografer av vålerengaspillere og at Espen Musæus og Knut Aga jr. var heltene. Før han i neste åndedrag legger til:

Jeg er skuffet over at klubben ikke har fått frem flere talenter. Jeg har ikke vært stolt av Vålerenga der.

Dette, mine damer og herrer, kommer fra en mann hvis største og eneste barndomsdrøm var å spille for og score mål for Enga. Det er betimelig å stille seg spørsmål om er det «talenter» som i seg sjæl han egentlig innerst inne sikter til her.

En ting er at Vålerenga har et samfunnssansansvar, men at det ikke strekker seg så langt at man skal begynne å ta utenfor sportslige  hensyn og begynne å kvotere inn spillere på laget bare fordi de «er motiverte for å spille», er fan av Berre, eller ser sjukt bra ut i kongeblått. Vålerenga er ikke Tromsø heller! Når vi først er inne på Tromsø så klarte faktisk «What’s his name» å krangle seg til et eneste innhopp på øverste nivå. Rett skal være rett. Det var nettopp for polkagrisene fra nord – det ble med det ene innhoppet. Akkurat det mageplasket der skal vi ikke holde i mot han. Vi er rause og dømmer ingen. Vi registrer bare at det er liten vits å være stjerne hvis, man selv, har bestemt seg for å nekte å skinne!

Het objektivt sett er uttalelsene til Simen «Who Are You» Møller er litt merkelige, og de faller på sin egen urimelighet. Riktig nok er det kanskje ikke så mange spillere som har gått gradene og som er og har vært fast på a-laget. Men dersom man sjekker spillere som har vært juniorspillere i klubben og som seinere har etablert seg i utlandet eller på øverste nivå i Norge så er lista lang! I tillegg er jo Aga jr. og Musæus, som han trekker frem som sine gamle helter, henholdsvis fra Strømmen og Kåffa.

Vålerenga Håndball spiller om opprykk

I kveld spiller Vålerenga-herrene om opprykk til 1.divisjon. Det er Bjørnar som står på andre siden av midtlinja. Vinner gutta med to mål eller mer, snakker vi direkte opprykk. Det sier seg sjæl at uavgjort eller tap blir sjukt surt. Når det er sagt så er det to matcher igjen så gutta har fortsatt mulighet til å rykke opp når de møter OSI eller Viking HK.

Kampen spilles i Jordalhallen. Er du student, pensjonist eller medlem i Klanen, så betaler du bare 30 kroner for å komme inn. Hvis ikke så må du ut med 60 kroner. Kidsa kommer inn gratis.

Foruten en sjukt viktig håndballkamp, byr klubben på Norges beste vafler og midt-på-treet pølse. Kampen starter klokken 18.00

Vålerenga Trolls tapte i serieåpningen
Søndag sparka Vålerenga Trolls i gang sesongen «hjemme» på Frogner mot Eidsvoll 1814s. Trollsa tapte 27-7. Les mer om kampen på klubbens eminente nettsider.

Vålerenga i dag
Håndball eller fotball? Så lenge du velger Vålerenga erre greit!

Legg igjen en kommentar