Dagboka tirsdag 17. april 2018

Vi gleder oss  til cupkampen i morgen, tenker på da Ivers dominerte, også tenner vi et lys for norsk hockeys prügelknabe. I morgen er det første runde i NM Cupen for herrer. Vålerenga skal ikke så veldig langt, men de skal langt nok. Helt til Årvoll er det de skal. Vi har tidligere snakket med … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. april 2018»

Vi gleder oss  til cupkampen i morgen, tenker på da Ivers dominerte, også tenner vi et lys for norsk hockeys prügelknabe.

I morgen er det første runde i NM Cupen for herrer. Vålerenga skal ikke så veldig langt, men de skal langt nok. Helt til Årvoll er det de skal. Vi har tidligere snakket med dem om hva som kommer til å møte spillere og supportere av fasiliteter og at Lars Tjærnås ikke har peiling på hva slags fotball Årvoll vil spille. Cup er gøy!

Det er dog ikke bare bare å komme seg helt til Årvoll. Supporterkoordinator gjør derimot sitt for å rettlede oss:

 

Dette er riktignok ikke første gang Vålerenga møter Årvoll i tellende kamp. Vålerenga-historiker Jarle Teigøy kan fortelle oss dette:

DA IVERS DOMINERTE MOT ÅRVOLL

Året etter at Ivers kom til Vålerenga, i 1977, skulle Årvoll som de fleste andre motstandere få kjenne trønderens uredde spill. I Vålerengas eneste obligatoriske kamp mot Årvoll sto Ivers bak det meste, da vi møtte 5. divisjonslaget på Bislett i 2. runde 22. juni.

Det begynte 19 minutter ut i kampen da keeper bommet stygt på et forsøk på utboksning og Ivers sto klar med slegga. Ivers sto også bak de to øvrige scoringene, selv om det var Arne Haslie som begge ganger fikk gleden av å styre ballen i mål, etter 67 og 74 minutter. Arne Haslie og Odd Andersen var de mest fremtredende av statistene rundt Iversen denne sommerdagen. Det ble aldri noen jevn kamp, selv om resultatet ikke ble mer enn 3-0.

Ivers ble for øvrig toppscorer i serien i sin siste sesong for klubben i 1979 med 16 mål på 21 kamper. I perioden han var i klubben (1976-79) scoret han 66 ganger i serie og NM.

Så da vet dere det.

Norsk hockeys prügelknabe vil ha penga dine

I serien «tilgi dem, for de vet ikke hva de driver med» har vi kommet til Lørenskog ishockey. At de har drevet på kreditors regning har alle visst lenge. Så lenge det bare er det økonomiske så er det liksom litt greit. Da veit du hva du har å forholde deg til. Problemet dukker opp i det de begynner å drive på kreditors regning også mentalt.

Mandag klarte de å legge ut en pressemelding som er det nærmeste du kommer en kopp utenfor en t-banestasjon i Oslo sentrum. Lørenskog kan fortelle de er på konkursens rand og at det er alle andre sin feil. Det har bare kommet 261 tilskuere i Lørenskog ishall, det er ikke klubbens feil. De får ikke de sponsorene de vil ha, det er ikke klubbens feil. De får ikke nok penger av noen, det er heller ikke klubbens feil. Ingenting er klubbens feil.

Beklager Lørenskog, det er ikke behov for dere i norsk elitehockey. Det er ikke vår feil, det er deres feil.

Vålerenga i dag

Vi pugger bussruter sånn at vi ikke kommer for seint til matchen i morra.

Legg igjen en kommentar