Dagboka onsdag 11. april 2018

Sola skinner, Iskrigerne har økt kjøttvekta med 100 kg, Årvoll venter i cupen og vi ber Espeseth snakke med supporterne isteden for å snakke om og til dem. God onsdag a, folkens! Silly season Selv om Iskrigerne nå har «ferie», så jobbes det nede i tilhengeren på Jordal. Roy Einar og Shampo har signert Kalle … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. april 2018»

Sola skinner, Iskrigerne har økt kjøttvekta med 100 kg, Årvoll venter i cupen og vi ber Espeseth snakke med supporterne isteden for å snakke om og til dem. God onsdag a, folkens!

Silly season
Selv om Iskrigerne nå har «ferie», så jobbes det nede i tilhengeren på Jordal. Roy Einar og Shampo har signert Kalle Ekelund som i de to foregående sesongene spilte i Sparta.

Når vi først skal hente en spiller på over 190 cm og 100 kg fra Sparta, er Dagboka glade for at klubben faktisk signerte en sterk spiller…og ikke Tommy Raymond Kristiansen.

Kalle Ekelund er høyrefatta back som det er et mareritt å spille mot. Han har vært veldig god mot Vålerenga de gangene vi har møtt Sparta denne sesongen. Vi tror dette her vil vise seg å bli en veldig god signering.

La oss føye til at vi liker at klubben tenker «langsiktig» inn mot nytt Jordal og signerer spillere de har trua på for mer enn en sesong.

Cupen!
Selv om vi har tapt de to siste kampene i Eliteserien, så er vi fortsatt ubeseira i Cupen. Det kommer vi til å være etter første runde også. Om drøye en uke spilles nemlig første runde borte mot Årvoll. Det blir et ekte Oslo Øst oppgjør med alle de herligheter det fører med seg; kort reisevei og en kamp mot et lag hvis alle spillere egentlig ønsker å spille for Vålerenga. Noen av disse har sågar fått opplevd den store drømmen å ikle seg kongeblått; Lars Tjernås og Øyvind Bolthof er to av dem.

En spiller Årvoll nok ikke er så stolte over at de har fostra frem er fuglen Kråka eller Andrè Krogsæter, som morra hans kaller ham. Ja, han er så irriterende at gamla sikkert alltid har tiltalt han med fult navn. De eldste av oss husker med gru cupfinalen i 85, hvor LSK slo oss 4-1 og Kråka scora alle Lillestrøms mål. FYSJ!!! Årvoll burde skamme seg…noe de sikkert også gjør.

Uansett…Det er ikke rart at Årvoll IL gleder seg som unger og inviterer til fest. Cover Charge er 100 kroner for voksen og 50 kroner for barn under 16 år. Tar du med kidsa og de er under 10 år, så kommer de inn peise gratis.

På Facebook-sidene til klubben meldes det om at de også har åpnet kiosken for anledninga. Der tenker de selge både pølser, sjokolade, kaffe og brus. VPN-redaksjonen håper også at de bestemmer seg for å selge sjokoladekake. Noe av det beste med å handle i kioskene til småklubbene er nemlig sjokoladekaker.

Snakk med supporterne – ikke om eller til
I går spurte Dagboka dere om hvordan Erik Espeseth burde håndtere dialog med supporterne. Over halvparten av de som svarte mener at han bør spørre om hvordan han, på vegne av klubben, kan legge til rette for at supporterne oppfører seg på tribba. Dagboka ser dette som et signal fra supporterne at vi ønsker oss en konstruktiv og god dialog med klubben om kultur og oppførsel på tribunen. Oppfordringa er klar: Snakk med supporterne, ikke om eller til !

Vålerenga i dag

Det er fan meg sol! Utepils-sesongen er åpna!

Legg igjen en kommentar