Dagboka onsdag 4. april 2018

På tross av at vi svinser innom Iskrigerne pluss Glenn Jensen, fotball og håndball er Dagboka i dag er ei tynn lita ei. I går reflekterte Dagboka litt rundt den survinga vi har sett på SoMe etter tapet mot Sparta 08 søndag. Greit nok…kampen var ikke velspilt, men vi har tross alt vunnet alle de … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 4. april 2018»

På tross av at vi svinser innom Iskrigerne pluss Glenn Jensen, fotball og håndball er Dagboka i dag er ei tynn lita ei.

I går reflekterte Dagboka litt rundt den survinga vi har sett på SoMe etter tapet mot Sparta 08 søndag. Greit nok…kampen var ikke velspilt, men vi har tross alt vunnet alle de andre matcha vi har spilt denne sesongen. Vi er ikke Rosenborg liksom!!

Med det bakteppet stilte vi dere følgende spørsmål: Når tar Vålerenga seriegull? I underkant av 80 prosent av de av dere som svarte tror at vi drar i land seriegullet i år eller til neste år. Det er egentlig ganske klar tale:  Ja…vi blir forbanna etter tap, men vi mister ikke trua!

NO MILK TODAY
Neste hjemmekamp er lørdag. Da sender vi Godset hjem som vrakgods! Avspark er klokken 18.00!

I forkant av matchen videreformidler vi Näsberg og Juklerød sin klare beskjed til Herman «Hermit» Stengel: TA PÅ’REI LEGGSKINNA!

For egen regning føyer vi til at Øst åpner i god tid før kampstart. Der serveres det øl. Melka di får du sørge for sjæl, Herman.

https://youtu.be/AuGWNshGM64

Silly season
Bønda spiller sluttspill og for å være ærlig: Vi driter i det! Vi har fokus på oss sjæl. Klubben inviterer nemlig oss supportere til å stemme fram årets «Vålerenga-gutt». Har du en favoritt blant iskrigerne som du ønsker å gi en virtuell high five, så har du sjansen nå. Trykk på denne linken: «Årets Vålerenga-gutt» og stem frem din favoritt. Men tenk deg nøye om; du kan nemlig bare stemme på èn….vi veit…vi har nemlig prøvd å stemme på flere! Lucky Drink Pokie | Demo Version: https://rocket-australia.com/lucky-drink

Ei lita melding til klubben sånn på tampen: Vi savner å kunne stemme på Glenn Jensen. Ja, vi veit. Han har lagt skøytene på hylla, men den jobben han har gjort fra kontoret med tanke på sponsorer og den salgsjobben som gjøres for å selge Vålerenga inn som merkevare er det bare å ta av seg hatten for!

Kvalik
Gutta i Vålerenga Håndball er allerede seriemestere. Nå gjenstår det en kamp borte i Bergen før gutta inviterer til kvalikkamp til 1.divisjon hjemme i Jordalhallen den 18. april. Avkast er klokken 18.00. Det er bare å sette av dagen og tidspunktet.

Legg igjen en kommentar