Ettermiddagsboka onsdag 28. mars 2018

Ettermiddagsboka i dag handler bare om hockey. I går kveld avslutta U-20 gutta grunnspillet med en 4-2 seier over LØK. Med denne seieren endte gutta til slutt opp på tredje plass. Nå tar de en kort påskeferie før det braker løs med kvartfinaler fjerde april. Når vi først snakker om kvartfinaler og sluttspill så er … Fortsett å lese «Ettermiddagsboka onsdag 28. mars 2018»

Ettermiddagsboka i dag handler bare om hockey.

I går kveld avslutta U-20 gutta grunnspillet med en 4-2 seier over LØK. Med denne seieren endte gutta til slutt opp på tredje plass. Nå tar de en kort påskeferie før det braker løs med kvartfinaler fjerde april.

Når vi først snakker om kvartfinaler og sluttspill så er det virkelig på sin plass å gratulere U-18! Laget er nybakte norgesmestere! Finalen ble spilt på søndag mot MS og det var over 400 personer som hadde løst billett. Ramma rundt kampen var med andre ord nydelig. Kampen var jevnspilt, og snaue minuttet før slutt avgjorde Calle Spaberg Olsen matchen. Det er kapteinen sin det!

Dagboka tar av seg hatten og bøyer seg i støvet: GRATULERER A, GUTTA!  BEST I NORGE!! Dette er det bare å bli vant til. Det skal bli direkte nydelig å følge Vålerenga når Nye Jordal står ferdig. Det aner oss nemlig at vi i åra fremover vil se et Vålerenga-lag som i hovedsak består av gutter fra egen stall. Vi kan ikke gi nok kudos til klubben og den jobben som legges ned i rekruteringsarbeidet. Det er KNALL BRA!!

Lindstöm på landslaget
Det er en kjent sak at iskriger Tobbe Lindstöm trives i Norge generelt og i Vålerenga spesielt. Han er så glad i Vålerenga og Norge at han har søkt om norsk statsborgerskap. Det er landslagstrener Thoresen fornøyd med. Han vil nemlig at Tobbe skal spille med det norske flagget på brystet.

Lindström som i disse dager trener med det norske landslaget sier til TV 2 Sportskanalen at de andre svenskene gir han tyn og kaller han for sviker, noe som forøvrig egentlig er ganske passende i disse påasketider. Det fremkommer også av dette intervjuet at NIHF har sendt en henvendelse til UDI om å prioritere saken til Lindström, så han er nok ganske bankers på vm-laget om de får han gjennom papirmølla i tide

Vålerenga i dag

Vi tar påskeferie, en bayer og koser oss med Klanens påskekrim!

Legg igjen en kommentar