Dagboka skjærtorsdag 29. mars 2018

I dag samles vi til siste måltid før vi sviker hverandre over en lav sko. Påska er en vidunderlig tid! Vålerenga spilte internkamp i går, Vålerenga signerte Levin i går, Vålerenga sendte Dønnum til Ham-Kam i går og Melgavi elsker Bohemen. Internkamp (8-4) I anledning den stille uke valgte Vålerenga å spille internkamp i går. A-laget … Fortsett å lese «Dagboka skjærtorsdag 29. mars 2018»

I dag samles vi til siste måltid før vi sviker hverandre over en lav sko. Påska er en vidunderlig tid! Vålerenga spilte internkamp i går, Vålerenga signerte Levin i går, Vålerenga sendte Dønnum til Ham-Kam i går og Melgavi elsker Bohemen.

Internkamp (8-4)

I anledning den stille uke valgte Vålerenga å spille internkamp i går. A-laget mot røkla. A-laget vant 8-4. Skjærtorsdagsboka veit ikke hva det betyr! Men det vi forstår er at keeperne lekker som dørslag og spissene treffer som laserstyrte bomber.

Levin signert

Vålerenga damer har signert Camille Levin som kommer fra Huston Dash. Hun er en forsvarsspiller fra California og etter stortapet mot LSK Kvinner er det nok ikke så dumt med noen som kan styrke forsvaret. Vi krysser fingra for at Camille er den som kan gjøre akkurat det.

Siden vi først er inne på damelaget. Som kjent skulle Vålerenga spilt mot Lyn i går, men kampen ble utsatt siden de ikke har kontroll på baneforholda i vest. Dermed er neste kamp 15. april. Den spilles på Valle og motstander er Kolbotn, laget fra Oppegård.

Dønnum til Ham-Kam

Folket er splittet etter gårsdagens beskjed om at Aron Dønnum er lånt ut til Ham-Kam. Dønnum er bare 19 år og kan være Vålerengas fremtid, men akkurat nå er han litt unna spill for Vålerengas a-lag. Reint pragmatisk er det da fornuftig å la ham få utfordringer i en liga under Eliteserien. Det er også en klausul i utlånsavtalen om at Dønnum kan hentes hjem til sommeren selv om avtalen er for hele sesongen. Med det grepet viser Vålerenga at de hat trua på gutten.

Vi kan derfor ikke annet enn å ønske Dønnum all hell og lykke som gjestearbeider i klubben som er en parentes i norsk fotballhistorie.

Melgavi elsker Bohemen

Det er Nettavisen som melder at Lillestrøm sin spiller, Aleksander Melgavi, elsker Bohemen. Det var da han og Frode Kippe skulle se fotball på TV at Melgavi ville på sin favorittpub, Bohemen. Frode Kippe protesterte visstnok på dette valget. Argumentet, i følge Kippe, er at det er Vålerenga-pub.

Skjærtorsdagboka forstår ikke hvorfor Kippe skal være så høy og mørk. Vi har tidligere observert ham på Bohemen. Ikke bare én gang, men flere ganger. Endatil med Vålerengaskjerf.

Vålerenga erobrer Europa

Landslaget er fritt for Vålerengaspillere. Det har endt uten å kvalifisere seg til mesterskap. U-landslaga har på sin side fylt opp med Vålerengaspillere og de kvalifiserer seg over en lav sko. Klubbens sider har en fin liten sak, vi er late og nøyer oss med en oppsummering:
G17 klare for EM – Leo Conrnic, Harald Martin Opsahl
G19 klare for EM – Christian Borchgrevink
U21 nesten klare for EM – Ivan Näsberg

Vålerenga i dag

Bohemen og Vålerenga Vertshus har åpne kraner mens Øst har stengt døra for påske. Øst sverger derimot å stå opp igjen omtrent sammen med Jesus.

[poll id=»60″]

Andre påskedag spiller Vålerenga borte mot Sarpsborg, en kamp vertene forventer setter publikumsrekord. I dag setter du deg derfor ned og planlegger hvordan du skal vri deg løs fra din utvida familie og komme deg til Sarpsborg uten å kjøre deg fast i påsketrafikken.

Legg igjen en kommentar