Dagboka fredag 16. mars 2018

Snart kamp på Intility arena, vi minner om sesongkort og lurer på hvem som var siste nordlending som lykkes i Vålerenga (Herrer A). Søndag klokka 20:00 tar Vålerenga imot Odds fra Skien til kamp i Eliteserien. Vålerenga var gode borte mot Kristiansund. Odds var ikke like gode hjemme mot FK Haugesund. Dagboka tror Vålerenga står … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. mars 2018»

Snart kamp på Intility arena, vi minner om sesongkort og lurer på hvem som var siste nordlending som lykkes i Vålerenga (Herrer A).

Søndag klokka 20:00 tar Vålerenga imot Odds fra Skien til kamp i Eliteserien. Vålerenga var gode borte mot Kristiansund. Odds var ikke like gode hjemme mot FK Haugesund.

Dagboka tror Vålerenga står igjen med alle tre poenga når kampen blåses av.

Ejuke dribler, Fagermo skriker. (foto: Eivind Hauger)
Ejuke dribler, Fagermo skriker. (foto: Eivind Hauger)

Ja, forresten, det er meldt rundt åtte blå søndag kveld. Tar vi med den sure vinden som ofte er på Valle kan det være lurt å ta på seg ullsokker i skoa. Betong blir kaldt. Kulda er ikke et problem for Nils Johan Semb. Han mener vi må ha is i magen i tillegg til på tribunen, rundt stadion og i skjegget.

Han mener vi bare må fortsette med tidlig start. Grunnen er at alle andre gjør det, så da må vi også gjøre det. Drit i at Danmark ligger litt lenger sør og ikke har de samme vinterne som vi har, eller at de spiller cup i februar i Sverige. Alle må gjøre som alle andre! Drit i at det ikke kommer tilskuere fordi det er snø på tribunen. Dette er ikke Kollen, Semb, dette er Sør arena, Aspmyra, Coop Extra Arena og alle de andre stedene der det en gang i blant spilles fotball en gang i blant.

Sesongkort i alle former, farger og varianter

Siden det snart er seriestart i Eliteserien så begynner det å nærme seg fristen for å sikre seg sesongkortet ditt. Husk også at det bare er få dager igjen av Vålerenga fotball damer sin kampanje for lavere sesongkortpris. Er du medlem av klubb eller klan kan du få kortet til latterlige lave 300 spenn. Det er en liten sum å betale for noe som kommer til å bli dritmoro.

Bli med på jubelen sammen med resten av damelaget. (Foto: Eivind Hauger)
Bli med på jubelen sammen med resten av damelaget. (Foto: Eivind Hauger)

I forbindelse med moro på damekamp kan vi også nevne at damelaget spiller sin siste treningskamp i morgen før Toppserien starter opp 24. mars. Om du ikke har mulighet til å se kampen på Intility arena så kan du se den her. Klanens Webradio streamer moroa. Kampen starter 14:00, men sendinga starter 13:45.

Beste nordlending i Vålerenga?

Etter salget av Daniel Berntsen dukka det opp følgende undring på forumet fra bruker Nils-de_noia: «Sliter med å huske sist en nordfra fikk det til hos oss.»

Det fikk oss i redaksjonen til å tenke. Hvem var egentlig forrige nordlending som faktisk fikk det skikkelig til i Vålerenga Herrer A som spiller? Forslagene var egentlig ikke så mange, selv om redaksjonens medlemmer var innom en del. Første forslag var «broren til Roger» – eller Rune Lange som han var kjent som i Vålerenga. Men han fikk det egentlig ikke særlig til. Fin fyr, synd han var litt for mye skada.

Er Ruben Kristiansen den beste nordlenndingen vi har hatt i klubben? (Foto: Eivind Hauger)
Er Ruben Kristiansen den beste nordlendingen Vålerenga Herrer A har hatt?? (Foto: Eivind Hauger)

Deretter kommer de litt bedre forslaga å komme. Aasmund Bjørkan, Paal Fredheim og Tor Sara er alle spillere som har vært gode for Vålerenga. I tillegg så kommer jo Ruben Kristiansansen, som på tross av avskjed egentlig ikke var så dårlig på backen. Hvem av disse spillerne som faktisk var best skal dere få lov til å bestemme.

[poll id=»54″]

Er det noen vi har glemt? Ta diskusjonen i kommentarfeltet eller på Facebook. Vi er lutter øre!

Vålerenga i dag

Vi finner fram mamelukkene og gjør oss mentalt klare til iskald luft, men spill som varmer, på Intility arena søndag 20:00. Også stikker vi en tur ned på Bohemen for å delta på allmennquiz. Sett at det er plass til oss da.

Legg igjen en kommentar