Dagboka torsdag 15. mars 2018

Vålerenga har signert en landslagsspiller! Vålerenga har fostra opp en landslagsspiller! Og Vålerenga har solgt Daniel Berntsen som ikke er landslagsspiller, nå mer en landsens spiller. Sånn ser det ut når vi stormer mot helgen som gir oss startskuddet for tidenes første Eleiteseriesesong på eget kunstgress for Vålerenga. Landslagsspiller til Vålerenga  Brage Skaret har nå satt sine … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. mars 2018»

Vålerenga har signert en landslagsspiller! Vålerenga har fostra opp en landslagsspiller! Og Vålerenga har solgt Daniel Berntsen som ikke er landslagsspiller, nå mer en landsens spiller. Sånn ser det ut når vi stormer mot helgen som gir oss startskuddet for tidenes første Eleiteseriesesong på eget kunstgress for Vålerenga.

Landslagsspiller til Vålerenga 

Brage Skaret har nå satt sine kråketær på kontrakt for Vålerenga og kan dermed vinke farvel til Skedsmo. Brage er 16 år og midtstopper. Dessuten har han et forbanna tøft navn!

Med sju landskamper på aldersbestemte landslag, hvor han var kaptein på siste samling, ser ikke Dagboka bort fra at Brage kan være en glede for Vålerenga i årene som kommer. I hvert fall frem til 2020, da går kontrakten hans ut. Da er han også blitt 18 år, og om han kan bli en solid a-lagsspiller bør vise seg.

Ved å sjekke globusen har Dagboka også finni ut at Skedsmo er så nær Lillestrøm at han egentlig burde blitt snappa opp av Erlandsen. Det faktum, slik Dagboka tolker det, rett og slett hater kanarifugler synes vi teller positivt.

Ivan til landslaget 

Ivan Tarek Fjellstad Näsberg er på mange måter vår våte drøm. Forsvarsspilleren har vært i Vålerenga siden han slutta med bleier og jobba seg gjennom aldersbestemte lag før han nå virker å være solid inne i varmen hos Ronny Deila. Nå har også forbundet forstått at vi her har å gjøre med en sjelden blomst, dermed har landslagstrener Leif Gunnar Smerud valgt å ta ham med i U21-troppen som skal spille kamper i slutten av mars.

Oslo, Intility Arena 3. mars 2018 Vålerenga møtte IK Start til treningskamp. Vålerenga vant 2-1 over IK Start i treningskamp. Oslo, Vallehovin, Intility Arena, 3. mars 2018
Ivan Näsberg er tatt ut på landslaget (foto: www.grydis.no)

 

Heldigvis får Ivan med seg kampen mot Odd før han slutter seg til landslaget.

I en bisetning nevner vi at Sam  Adekugbe er tatt ut til det kanadiske landslaget.

Daniel Berntsen til Tromsø

Fra vår posisjon, bak en PC, har Dagboka slitt med å se hvor i Vålerenga Daniel Berntsen hører hjemme på banen. Han er en glimrende teknikker og gjør mye ut av seg på små flater, og dett var dett. Om det er laget, systemet, spilleren eller andre faktorer som gjør at Berntsen ikke har blitt superhelt har ikke Dagboka fotballfaglig kompetanse til å forstå.

Det kan hende Berntsen blomster og slår til i Tromsø. Og det kan hende han ikke gjør det. Uansett vil en god del kunne si «hva var det jeg sa», for noen av de tusenvis av meningsberettigede vil ha rett. Alltid.

Oslo, Vålerenga kultur- og idrettspark 24. september 2017 Vålerenga møtte Brann til kamp i Eliteserien. Vålerenga vant 2-1 over Brann i Eliteserien. Oslo, Vallehovin, Vålerenga kultur- og idrettspark, 24. september 2017
Daniel Berntsen er nå Tromsøspiller. (Foto: www.grydis.no)

 

For vår del ønsker vi ikke Berntsen noe vondt, men vi ønsker heller ikke Tromsø noe godt. Dermed takker Dagboka Berntsen for oppmøtet og ønsker ham all mulig hell og lykke i Tromsø.

Og Tromsø, dere kan brenne!

[poll id=»53″]

Søndagskamp

Vi nærmer oss årets første hjemmekamp. Den er på Vålerenga stadion søndag klokka 20:00. Odd er motstander, og det er kjedelig hinsides enhver fatteevne. Ikke at Vålerenga spiller kamp, men Odd. Hvordan er det mulig å bli så gjennomført kjedelig? Et grep er de har tatt er å «parkere bussen» eller drøye tida som det egentlig heter.

Vi spurte i går når våre lesere tror Odd vil begynne drøyinga. 37% av respondentene mener Odd vil starte drøyinga inne første kvarter. 25% av respondentene mener drøyinga vil starte allerede før avspark fordi Odd er seint ute.

Dagboka synes det er fornuftig mengde forutinntatthet.

Dersom du ikke er i Oslo på søndag, men i Årdal, nevner vi at kampen vises på TV i Kyrkjevegen. Der serverer også pølser og øl. Stikk innom og ta med fødselsdagsgave.

Sesongkort

Vålerenga damer har solgt 195 sesongkort. Målet er 300. Siden prisen på sesongkort kun er 300 spenn har Dagboka kjøpt 2 stykker. Det er en lav pris å betale for et klenodium og tilgang på alle Toppseriekampene på Vålerenga stadion i 2018. Bestill ditt eget klenodium her.

Legg igjen en kommentar