Dagboka onsdag 14.mars 2018

Influensaen har nå også innhentet VPN-redaksjonen. Siden vi er opptatt av fair play så vil Dagboka understreke at vi snakker om ordentlig sjukdom her, og ikke noe som er faket for å drøye tida! Dagboka kommer seint, men godt! Etter kampen mot Kristiansund spurte vi dere om dere syns det er ok at Kristandsund ikke … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14.mars 2018»

Influensaen har nå også innhentet VPN-redaksjonen. Siden vi er opptatt av fair play så vil Dagboka understreke at vi snakker om ordentlig sjukdom her, og ikke noe som er faket for å drøye tida! Dagboka kommer seint, men godt!

Etter kampen mot Kristiansund spurte vi dere om dere syns det er ok at Kristandsund ikke spilte ballen ut da vi hadde spiller ned med skade, og om dere syns det er ok at Vålerenga drøyet tiden så mye som det vi gjorde mot Kristiansund. I underkant av 70 prosent av de som svarte mener det ikke er okei å spille ut ball når spiller ligger nede med skade. Derimot syns 50 prosent at det er helt innafor at Vålerenga drøyet tiden så mye som det vi gjorde i den kampen der. Noe unøyaktig sagt så synes de fleste leserne våre synes det er helt innafor å drøye tid, men det er ikke innafor å spille unfair.

Et spørsmål det er betimelig å stille seg er da: Når drøyer man tida så mye eller på en slik måte at man begynner å lefle med fair play kodeksen?

Dagboka synes egentlig ikke at det er noe galt i at vi er kyniske i slutten av kampene. Det er en del av gamet. Alle lagene drøyer tid når det er minutter igjen av en match og det står om 3 poeng. Da er ikke fokus på underholdning, men på å ikke miste ballen i en ufordelaktig posisjon. Mister du ballen så tillater du motstanderen å angripe. Sånn sett kan man si at når vi ligger over med ett og det er fem minutter igjen å spille, så er det deilig når en av våre drar ballen ned mot cornerflagget til motstanderen og bare holder den der. Når regnskapet skal gjøres opp ved sesongslutt så er det tross alt poengene som telles.

Noe Dagboka derimot ikke synes er kosher er filming. Å drøye tida ved å falle som fluer og filme skader er ikke innafor. På SoMe virker det som om mange oppfattet det som om våre spillere filmet skader i matchen mot Kristiandsund. Merk: Dagboka sier ikke at de faktisk filmet skader, men at mange oppfattet det nok som om de gjorde det. Uansett…dagens bok synes ikke filming er greit. Å legge seg og late som om man er skada er ikke stilig.

Apropos drøying av tid og legge seg lett; til helga måter Vålerenga Odd -et lag som legger æra si i å både drøye tid og falle som fluer!

[poll id=»52″]

Zahid imponerer alle, bortsett fra Lagerbäck
Tidligere Vålerengaspiller Zahid imponerer i APOEL. Lagerbäck har tatt ut 4 nye spillere til troppen som skal møte Albania og Australia til privatlandskamper i slutten av mars. Zahid er ikke blant dem. Landslagstreneren forklarer uttaket med at de følger med Zhaid, men de vil ikke røre for mye i den troppen som er nå. Zhaid spiller fast, sender målgivende passninger og scorer mål. Hvorfor han ikke er tatt ut beats us. Også Jesper Mathisen sliter med å forstå begrunnelsen for hvorfor Zhaid ikke er tatt ut. Han sammenligner statsa til Zhaid med statsa Dæhli, som i motstning til Zhaid er tatt ut til landslagstroppen. Mens Zahid spiller fast og plukker poeng, så har ikke Dæhli startet en kamp siden 1.desember i fjor. Ifølge statistikken til nettstedet Transfermarkt har Zahid startet 10 av 11 ligakamper i 2018, og har notert for fire mål og sju assist. Spilletid: 884 minutter. Til sammenlikning har Dæhli blitt byttet inn to ganger i seriespill i 2018, med en total spilletid på 17 minutter.

Zahid sjæl er rolig som skjæra på tunet. Til Nettavisen sier han blant annet: «Jeg har nok min beste sesong noen gang. Jeg har blitt mer stabil og leverer kamp ut og kamp inn. Jeg scorer mål, og leverer jevnlig målpoeng…Jeg skal holde fokus på der jeg er..»

Årsmøte i Vålerenga Hockey Elite
Styret innkaller til årsmøte i Vålerenga Ishockey Elite den 20. mars 2018 klokken 17.00 i Ungdomshallens kafé på Jordal. Årsmøtet er åpent for alle idrettslagets medlemmer.

Fristen for å sende inn forslag og saker er gått ut, men er du medlem så skal saksdokumentene være tilgjengelige fra og med i morgen. De sender klubben ut på e-post ved henvendelse til styreleder Jan Branvold. Mer informasjon, herunder også saksliste, finner du på klubbens egne sider.

Farvel Øksnes
Kontrakten til Andreas Øksnes har gått ut. Han har veksla inn den nydelige kongeblå drakta med en grusom gul. Han har nemlig signert en 2-års kontrakt med Storhamar Dragons. Denne overgangen bør ikke kommme som noen overraskelse på noen, all den tid han retunerer til den bøgda han kommer fra. VPN registerer at storbyen nok ble for stor for pjokken og at han nok vil trives best blandt skurtreskere, kyr og potetåkere på landet. Win-win for alle parter der altså.

Legg igjen en kommentar