Dagboka tirsdag 20. februar 2018

Dagboka for alle bryr seg om Vålerenga. I dag er det hockey og fotball som står på menyen. Vi begynner med damene. Vålerenga Fotball Damer har endelig begynt å selge sesongkort. Det er kult! Og dagboka liker måten de gjør det på. 300 spenn for kortet, men du får det kun til den prisen om minst 300 personer … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. februar 2018»

Dagboka for alle bryr seg om Vålerenga. I dag er det hockey og fotball som står på menyen.

Vi begynner med damene. Vålerenga Fotball Damer har endelig begynt å selge sesongkort. Det er kult! Og dagboka liker måten de gjør det på. 300 spenn for kortet, men du får det kun til den prisen om minst 300 personer kjøper kortet.

Elise Krieghoff jubler for sin først og Vålerengas andre scoring mot Kolbotn.
Elise Krieghoff jubler for sin først og Vålerengas andre scoring mot Kolbotn.

Dette stiller krav til deg og meg, og det stiller krav til Vålerenga Fotball Damer som må promotere dette. Vi snakka om det i gårsdagens dagbok, men følte det var på sin plass å nevne det på nytt.

Så kjøp sesongkort, så får du med deg all moroa du også!

Hockey-moroa snart i gang

OL er visstnok ferdig, selv om det ikke er det. For oss betyr det at Get-ligaen starter opp igjen til helgen. Vålerenga tar imot Knights på søndag i Furuset Forum klokka 17:00.

I tillegg til hockey skal det kjøres en slags innsamlingsaksjon for #TeamElliot. Les mer om dette på Vålerenga hockeys nettsider. Der finner dere også mer info om kampa som kommer.

Nakkim til Viking og trøbbel i forsvaret

I går ble det kjent at Markus Nakkim går på lån til Viking ut sesongen. Det betyr at vi er en forsvarsspiller mindre. Dagboka registrer at det har gått en del diskusjon på internetten angående dette siden Carvalho, Nation, Adekugbe plutselig er ute med skader.

Markus Nakkim, her mot Haugesund i 2015.
Markus Nakkim, her mot Haugesund i 2015.

Reint isolert sett syns Dagboka det er dritsmart å låne ut Nakkim og kanskje spesielt til Viking. Det er forventa at de skal styre kamper og han er ment å være sjefen i forsvaret. Bra for dem, bra for oss. Akkurat tidspunktet ser dog litt besynderlig ut, men ser du nærmere på det så er det ikke så dumt. Joda, det er under tre uker til seriestart (12. mars, borte mot Kristiansunddet går busser), men Carvalho er snart tilbake i trening og det samme gjelder Nation.

Dagboka er ikke så bekymra egentlig. Det var maks uflaks, og vi kan ikke kjøpe nye spillere «bare fordi». Som sagt, spillerne er snart tilbake i trening og hele rekka er forhåpentligvis fit-for-fight mot KBK 12. mars.

Vålerenga i dag

Vi forbereder oss til kamp mot Knights på søndag, treningskamp fra Marbella mot Molde på torsdag, sportsquiz på Bohemen i morgen og fredagsquiz på samme sted på … fredag. Dette blir tungt.

Legg igjen en kommentar