Dagboka onsdag 21. februar 2018

Karl Marx, NTF, NFF, hands og puck. Dagboka på denne onsdagen er like eklektisk som det den høres ut som I dag er det nøyaktig 170 år siden Karl Marx og Friedrich Engels ga ut det kommunistiske manifest. På denne årsdagen for blekka til Marx og Engels registrerer vi at RBK rasker til seg enda mer … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. februar 2018»

Karl Marx, NTF, NFF, hands og puck. Dagboka på denne onsdagen er like eklektisk som det den høres ut som

I dag er det nøyaktig 170 år siden Karl Marx og Friedrich Engels ga ut det kommunistiske manifest. På denne årsdagen for blekka til Marx og Engels registrerer vi at RBK rasker til seg enda mer makt i fotballnorge. Erketrønderen og styreleder i RBK, Ivar Koteng, er av valgkomiteen innstilt som ny styreleder for Norsk Toppfotball. Den valgkomiteen ledes selvfølgelig av en annen representant for Rosenborg, nemlig Tove Moe Dyrhaug.  Tar vi med oss i betraktninga at tidligere styreleder i RBK, Terje Svendsen, vil bli gjenvalgt som president i NFF, så snakker vi saker! Fotballkapitalistene i RBK kan det der med å ta for seg av kirsebærskåla. Det skal de ha.

Dagboka nekter å tro at det ikke finnes andre kandidater fra andre klubber som er kvalifiserte til å inneha slike verv og som vil gjøre en like god jobb for norsk fotball. Og nei…norsk fotball er ikke bare RBK. «Hele Norges RBK» er ikke en greie, det er rett og slett vas. Nå er det ikke sånn at Dagboka sitter og sutrer og mesker seg i sin egen misnøye. Til det er livet for kort. Det boka derimot gjør er å registrere at ledelsen av norsk fotball fortsatt synes det er helt greit og kanskje til og med skikkelig stas å slite med sin egen tillitt. De beste utfordringene er nemlig de man lager seg sjæl. Flott det.  Det er bare å gratulere.

Hands
Vålerenga Håndball kjemper om opprykk til 1.divisjon. Søndag 4.mars spilles det en viktig viktig viktig kamp for gutta. Da kommer «Trønderbataljonen» aka Tiller på besøk til Jordalhallen. Sist laga møttes var det Vålerenga som kapret to poeng oppe i Trondheim. Gutta kommer til å satse alt det remmer, tøy og sportstape kan holde i kampen om poengene når laga igjen møtes i Oslo. Avkast er klokken 16.00. Å synge seg hes og heie hutta fram på veien mot førstedivisjonspill er en perfekt aktivitet dagen etter kick-off. Just saying.

Puck
I går spilte U20-gutta match mot MS hjemme i Ungdomshallen. Gutta vant suverent. 6-2 sto det på tavla da kampen var ferdigspilt. Lett når du kan det.

Det er bare to kamper igjen av grunnspillet i GET-ligaen. Begge kampene spilles i Furuset Forum. Førstkommende søndag er det XXX som får seg en bytur. Face Off er klokken 17.00. Denne kampen spilles i navnet til 2 år gamle Elliot. Elliot lider av Darvet Syndrom. Guttungen har fått godkjent bruk av en medisin som er ny i Norge. Dette er en medisin som familien må betale for selv. Dette er dyrt og byr på store økonomiske utfordringer for familien. Det er veldig vålerengskt å ønske å gi alle en sjanse, og strekke ut armen til de rundt en som trenger det. Vålerenga Hockey ønsker å være en del av #TeamElliot og setter derfor fokus på Elliot og sykdommen han kjemper mot under kampen mot XXX på søndag. Ta turen til Furuset Forum, støtt innsamlingaksjonen og vis Elliot og familien hans at de ikke går aleine. Sammen går de med oss.

Tirsdag 27. februar kan du være vitne til at Iskrigerne sender kjøpelaget og konkursrytterne fra Lørenskog ut i kvalikspill. Det er ikke noe å tenke på engang. Pucken droppes klokka 19.00. La oss sende LØK inn i kvalik!

Legg igjen en kommentar