Dagboka mandag 19. februar 2018

Selv om det ikke er vår misjon å skape blest om Vålerenga, vi har strengt tatt ingen misjon, gir tilegner vi dagens Dagbok positiv omtale av Vålerenga. Tvers gjennom! Mest av frykt for nedsettende omtale i papiraviser. God omgang mot Rubin Kazan I går var det atter en treningskamp i Syden, og motstander var Rubin … Fortsett å lese «Dagboka mandag 19. februar 2018»

Selv om det ikke er vår misjon å skape blest om Vålerenga, vi har strengt tatt ingen misjon, gir tilegner vi dagens Dagbok positiv omtale av Vålerenga. Tvers gjennom! Mest av frykt for nedsettende omtale i papiraviser.

God omgang mot Rubin Kazan

I går var det atter en treningskamp i Syden, og motstander var Rubin Kazan. Vålerenga fikk litt fik i første omgang og til pause kunne Rubin notere seg for to nettkjenninger mens Vålerenga ikke hadde noen. Fra andre omgang rapporterer klubbens sider:

Et godt kollektivt press sørga for flere gunstige brudd, og det var nære på at Aron Dønnum fikk satt inn en redusering halvveis ut i omgangen. Dessverre gikk forsøket til side for mål.

Dagboka liker kollektiv press som Hulk liker å knuse.

Det som ikke er noe å juble for fra kampen er overtråkket til Amin Nouri. Vi håper det bare er en amatørmessig overtråkk av typen vi alle foretar flere ganger i uka på det glatte føret i hovedstaden, og ikke en profesjonell overtråkk som medfører bruk av ord som «leddbånd» og «operasjon».

Siste treningskamp i Syden er mot Molde på torsdag 16:00.

Full fyr i medieavdelingen

At mediesjef Tina Wulf er awesome av første klasse har vi visst siden hun kom til Vålerenga som liten pike. Nå har hun fått Freddy dos Santos, kjent fra alt som er fett på TV, med seg på laget og produserer stoff med kvalitet over en lav sko.

Først og fremst har klubben på plass en Podcast. Den er fetere enn rapsolje. De er allerede ute med tredje episode, men om du ikke har fått med deg nyvinningen bør du starte med den første.

I den første episoden stiller Alexander Schau og Thomas Aune opp.

Episode to byr på  Kasper Wikestad og kommersiell leder i Vålerenga, Espen Østerhaug.

Den trejde episoden er et fyrverkeri med Johan Golden. Frode Veie har også tatt turen.

I tillegg jages det på med Enga Live hvor Tina og Freddy prater om og med spillere og trenere i Vålerenga om kampa som spilles, har blitt spilt og skal spilles.

Det er vakkert!

Vålerenga på landslaget

Talentutvikling satses det på i klubben. Det er helt nødvendig for å kunne drive fotballag i en tid der agenter selger spillere dyrt. Det gir resultater, og landslagstrener Gunnar Halle har tatt ut fire av våre egne til G17. Leo Cornic, Harald Martin Hauso, Oscar Opsahl og Petter Karlsen er det som helt velfortjent får delta i treningskampene 1. mars.

Felix Horn Myhre ogChristian Borchgrevink er tatt ut til G19. Disse får treningsleir i slutten av februar.

Dagboka gratulerer til tross for at uttakene bare skulle mangle.

Vi elsker Vålerenga, ass.

Sessongkortsalg for damelaget

Damelaget satser i år. Dagboka er litt realistoptimist og tror ikke helt på medalje denne sesongen til tross for gode forsterkninger i vinter. Allikevel er vi bastante i vår påstand om at det blir mange cupkamper og utallige vakre øyeblikk i Toppserien.

Tidligere har vi lurt på hvorfor vi ikke får tilbud om sesongkort til Toppserien, vi vil jo ikke gå glipp av et eneste minutt klasseball på eget kunstgress. Svaret er kommet fra Jens August Dalsegg i markedsavdelingen, og svaret er nydelig:

På mandag smeller vi i gang med en egen sesongkortkampanje for jentene, med særdeles hyggelige priser til medlemmer i og rundt Vålerenga Fotball, For medlemmer i Klanen og innehavere av sesongkort på Herrer-A koster sesongkort for Damer 300,-

Vi har også lagt inn en liten vri – vi kjører crowdfunding som kampanjemetode, hvor vi er nødt til å nå et mål for at kampanjen skal tre i kraft!

  • For å skape en enda bedre atmosfære på stadion og som en takk for støtten til alle supportere som har fulgt oss trofast gjennom flere år har vi laget denne kampanjen hvor vi tilbyr sesongkort til rabatterte priser. Vi ønsker å trekke enda flere tilskuere denne sesongen og har derfor satt oss et mål om å selge minimum 300 sesongkort.
  • Kampanjen fungerer slik at vi er nødt til å nå dette målet for at kampanjen skal tre i kraft og for at prisene skal bli gjeldene. Selger vi 300 sesongkort får du sesongkortet til en hyggelig pris. Med andre ord en vinn-vinn situasjon for alle parter.

Mandag, det er i dag! Og vi hører det smelles fra Valle.

Foreløpig har vi ikke fler detaljer, men sitter klare med F5-tasten på facebook så vi kan være første til å få vite hvordan vi kan kjøpe sesongkort.

Kick off

Fra før er det kjent av Vålerenga fotball herrer elite kjører sitt kick off 3. mars. Valentourettes er allerede bekrefta.

Nå er det også kjent at Øst lar Ole Henrik Halvorsen spille til dans fra 22:30 den 3. mars.

Vi tror dette blir en veldig trivelig dag.

Vålerenga i dag

Vi veit ikke, men antar det er noe OL på gang som kan beskues på Bohemen, Vålerenga vertshus og/eller Øst.

 

Legg igjen en kommentar