Dagboka tirsdag 13. februar 2018

Ei dagbok handler i stor grad om hva man bryr seg om og hva man ikke bryr seg om. Derfor blir VPNs bøker gjerne sprikende i kvalitet og hva de dreier seg om. Som nå. Vi titta litt på Google Earth her om dagen. Vi husker hverken grunnen til det eller hva vi fant ut, … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. februar 2018»

Ei dagbok handler i stor grad om hva man bryr seg om og hva man ikke bryr seg om. Derfor blir VPNs bøker gjerne sprikende i kvalitet og hva de dreier seg om. Som nå.

Vi titta litt på Google Earth her om dagen. Vi husker hverken grunnen til det eller hva vi fant ut, men vi kom over noe sånn halvveis artig. Det kan nemlig tyde på at Google ikke har fløyet over Valle-feltet på en god, god stund.

Google Maps er ikke helt oppdatert på Valle.
Google Maps er ikke helt oppdatert på Valle. De viktigste tingene er dog behørig merka.

Som dere ser er ikke stadion engang påbegynt. Dagboka håper Google tar dette til etteretning og tar en ny overflyvning om ikke så altfor lenge.

Guttetur til Syden

For guttas del er ikke dette så farlig. Både utviklingsavdelingen og a-laget slang seg på noen fly og dratt sørover. A-laget, for å ta de først, har dratt til Marbella, mens utviklingsavdelingen har dratt til La Manga.

A-laget skal spille tre treningskamper under oppholdet på Marbella. Rubin Kazan, Tromsø og Molde er motstandere. For de av dere som er opptatt av treningstider så har Vålerenga informert om det også.

Peter Michael, prøvespilleren, er også med til Marbella. Vi tolker dette som et signal om at han skal satses på. Det syns vi høres bra ut. Han har vært god i treningskampene og vi tror det betyr kontrakt.

Nye spillere inn?

Eneste vi veit er at Nakkim visstnok er på vei ut. Dette veit vi fordi vi leser det i nyhetene. Andre som spekulerer i Vålerengas spillerstall er VG. I deres Pluss-utgave ser de på spillergruppa og prøver å finne ut hva laget trenger.

Vinterens eksperimentering med Daniel Fredheim Holm som anker har jeg vanskelig for å se som en permanent løsning. Trolig er det derfor nødvendig å forsterke posisjonen før seriestart, posisjonen som skal være selve hjertet i laget.

Skriver VG. Vi veit ikke, men VG mener at dette er viktigst. Dagboka tror Fredheim Holm kan gjøre en god figur i den rollen. Vi tror kanskje Vålerenga er ferdig handla. Aller først skal det nok spillere ut.

Det er under en måned til seriestart, og vi gleder oss skikkelig.

Vålerenga i dag

Ellers er det ikke så mye som skjer. Landslaget i hockey skal snart spille kamper i OL også er det sportsquiz på Bohemen i morgen.

 

Legg igjen en kommentar