Dagboka fredag 9. februar 2018

Dagboka i dag forteller deg om hvordan du kan stemme fram Intility Arena i kåringa «Stadium of the year». Intility Arena – Stadium of the year? Fredag og snart klar for helg og Gullrekka. Gullrekka har jo alltid ett eller annet mer eller mindre meningsløst talentshow hvor man oppfordres til å stemme frem en vinner. Nå … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. februar 2018»

Dagboka i dag forteller deg om hvordan du kan stemme fram Intility Arena i kåringa «Stadium of the year».

Intility Arena – Stadium of the year?
Fredag og snart klar for helg og Gullrekka. Gullrekka har jo alltid ett eller annet mer eller mindre meningsløst talentshow hvor man oppfordres til å stemme frem en vinner. Nå skal ikke dagboka oppfordre til stillesitting og benkning foran Tvn. Det vi derimot oppfordrer til er å bruke stemmelysten til å stemme fram Intility Arena som «Stadium of the year 2017«.

«Stadium of the year» er en konkurranse arrangert av StadiumDB.com og Stasiony.net. Det er verdens største konkurranse av denne typen, og alle er invitert til å stemme fram den beste stadion som er åpna i foregående år. Dette er 8 året kåringen avholdes og i år er stadio’n vår med.

Kåringa er satt opp sånn at man har en fagjury og en folkejury. Man plukker seg 5 ulike stadioner og rangerer disse med å gi fem stjerner Vålerengas stadion, fire poeng til den man liker nest best, tre poeng til den man liker nest nest best, to poeng til den man liker nest nest nest best, og ett poeng til den man liker nest nest nest nest best. Nesten som Melodi Grand Prix med andre ord. Man kan stemme helt fram til 4. mars.

Stemmen avlegger du her.

Ball
Gutta spiller treningskamp mot Stabæk i dag. Kampen spilles på Valle og avspark er 12.45. Det er bare å legge inne sein lunsj med påfølgende avspasering i kalenderen med en gang.

Ellers minner vi om at damelagets kamp mot LSK i kveld, er avlyst.

Legg igjen en kommentar