Dagboka torsdag 8. februar 2018

Barnehagen er offisielt åpna og fotballklubben leter etter ballhentere. Også tenker vi hardt på sesongkort både i Eliteserien og Toppserien. Gratulerer med ny barnehage! For endelig så åpna barnehagen i stadion. Skjønt, endelig og endelig. Den har vært åpen siden 8. januar, men hadde sin offisielle åpning i går. Unga har gått fra lånte lokaler … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 8. februar 2018»

Barnehagen er offisielt åpna og fotballklubben leter etter ballhentere. Også tenker vi hardt på sesongkort både i Eliteserien og Toppserien.

Gratulerer med ny barnehage!

For endelig så åpna barnehagen i stadion. Skjønt, endelig og endelig. Den har vært åpen siden 8. januar, men hadde sin offisielle åpning i går. Unga har gått fra lånte lokaler i Etterstadsletta barnehage til flunkende nye lokaler under stadion og uteområder på torvet.

De forskjellige avdelingene i barnehagen har fått referanser til Vålerenga:  Snappern, Hengern, Tippen, Spissen og Enga. Dette kan jo ikke gjøre annet enn å fostre spillere og supportere til verdens beste fotballklubb. Daglig leder i Ulna Idrettsbarnehage, Silje Alvheim, sier følgende til vif-fotball.no:

– Det er utrolig gøy å stå her og invitere inn til denne flotte barnehagen. Vi er stolte av hvordan det har blitt, og barna ser ut til å trives veldig godt. Denne uka er det OL på agendaen, og aktiviteten er stor, sier Alvheim og legger til:

– Vi er glad for å være en del av miljøet her på Valle og det vil ikke forundre meg om det blir noen fotballspillere ut av de barna som skal gå her. Mulighetene for aktivitet er i hvert fall høyst ivaretatt, sier hun.

Vi syns dette er kjempegøy og gleder oss til å høre om spillere fortelle om da de gikk i barnehagen under stadion og hvor gøy det var.

Har du lyst til å bli ballhenter?

Sesongen 2018 nærmer seg med stormskritt (det er såvidt over en måned igjen til første spark på ballen), og selv om vi regner med at Vålerenga aldri spiller ballen til innkast eller utspill fra mål så kan det jo tenkes at andre lag gjør det.

Og når ballen går ut av banen så må noen hente den.

Derfor leter Vålerenga fotball etter ballhentere. Om du og fotballaget ditt har lyst til å være det så sjekker du ut Vålerenga fotballs nettsider eller sender dem en e-post med navn på lag og kontaktinfo. For at Bohemen Fotball ikke skal melde seg på må vi nesten nevne kriteriene også:

De eneste kravene vi setter er at ballhenterne, jenter som gutter, er minst 14 år, og at laget stiller med 12 stykker.

Sier klubben til sine egne sider.

 

Vålerenga i dag

Vi minner folk på at de bør kjøpe sesongkort til Vålerenga Fotball Herrer A. For da får du også med deg 2. divisjon og litt cup og whatnot. Vi skulle gjerne kjøpt sesongkort fra Vålerengas damelag også, men der fant vi ingen info. Kan vi få lov, Vålerenga Damer?

Legg igjen en kommentar