dagboka onsdag 7.februar 2018

Dagboka i dag er kort men sweet. Det er hockey, Zuccarellostiftelsen og Vålerenga Trolls vi tenker på i dag Sweet Sweet Sweet Victory! I går spilte Iskrigerne våre match i den sjelløse skuret av en hall Siddisene ynder å kalle for DnB-Arena. Vi fikk kjapt en i mot. Men som morra mi skrev på tekstmelding … Fortsett å lese «dagboka onsdag 7.februar 2018»

Dagboka i dag er kort men sweet. Det er hockey, Zuccarellostiftelsen og Vålerenga Trolls vi tenker på i dag

Sweet Sweet Sweet Victory!

I går spilte Iskrigerne våre match i den sjelløse skuret av en hall Siddisene ynder å kalle for DnB-Arena.

Vi fikk kjapt en i mot. Men som morra mi skrev på tekstmelding rett etter scoringa «Dette er bra. Vålerenga pleier å vinne kamper som det her. Det verste er når vi får en tidlig ledelse selv. KOM IGJEN ENGA!» I går fikk mamma rett…igjen. Fra å ligge under 5-3 vant gutta 5-6 på straffer.

Dette var en krig. Gutta sto skulder mot skulder og kjempa som løver. EN FOR ALLE ALLE FOR EN. Det var en drøm å se på…nervepirrende og vondt men samtidig fan så deilig. Deilig å se innsatsen, offerviljen og lagmoralen. Vålerenga vinner sammen og Vålerenga taper sammen. I går kveld vant vi!

Vi vant ALT, også  kampen på tribuna. Når du piper på Oppy fordi Soares har oppført seg som ei tankeløs ræv ute på isen…ja da har du tapt. Spiller ingen rolle om Roughnecks var 4000 og vi var 20. Dette var walkover. Ferdig snakka.

Nå er det mye som kan sies om denne matchen…både om enkeltspillere, hjemmepublikum og klubb men Dagboka nøyer seg med å konstatere at dette var en kamp hvor Vålerenga spilte i intellektuelt overtall hele matchen.

Zucca gives back

Vi har før skrevet om Vålerenga Trolls og deres jobb for å sikre at spillerne i klubben fra stort til smått er godt skodd og har det utstyret de trenger, det være seg når de kler på seg kongeblått eller om de spiller med flagget på brystet. Jepp…klubben har sponsa egne spillere som er tatt ut til landslagsspill med landslagsdrakter.

Noen som har fått med seg den jobben Vålerenga Trolls gjør både på og utenfor bana er Mats Zuccarello og Zuccarellostiftelsen. De har nemlig bidratt til å dekke utgifter til draktsett for spillere på Vålerenga Trolls. På sine Facebook-sider skriver stiftelsen: «Amerikansk fotball er en fantastisk idrett som rommer alle; både de store og litt tunge og de litt mindre og raske, og alle innimellom. Zuccarellostiftelsen er stolt av å kunne bidra og ønsker alle spillerne god trening fremover!»

Vil du lese mere om stiftelsen, kanskje søke om midler selv eller gi fondet økonomisk støtte…så gjør du der her.

Vi bli’kke kvitt Lindström med det første
Tobbe Lindström har vært en bauta for Vål’enga etter at han kom sommeren 2013. På i underkant av 5 sesonger har han produsert 118 mål og 112 assists i grunnserien og 25 mål og 20 assist i sluttspillet. Det er derfor gledelig at Vålerenga Ishockey idag på klubbens egne sider kunne presentere nyheten om at Tobbe har signert en ny kontrakt som binder ham til klubben i ytterligere 5 sesonger. Fortsetter han i samme sporet kommer han til å klatre ganske kraftig på adelskalenderen i klubben.

Fatter’n sendte meg en melding på telex i lunsjen der han skrev «Og husk – Tobbe er bare 35 når denne kontrakten går ut. Han kan da fremdeles ha flere gode år igjen i låra. Skudd, teknikk og ferdigheter som dropper vil bestå – gjelder bare å beholde spruten i bena. Kanskje blir han en ny Øystein Olsen som du omtrent må bære av isen i det han pusher 40.»

Fatter’n skal ha for at han er snakkesalig på telex.

Det siste året så har klubben signert Tobber, Rasmus Ahlholm, Martin Laumann Ylven og Stefan Espedal til lange kontrakter. Vi begynner å se konturene av laget som skal kjempe om heder og ære igjen om Nye Jordal Amfi noensinne vil stå ferdig. Det gledes!

Vålerenga i dag
Jar møter Rosenhoff i Jarhallen kl 19:45. VPN regner med at de tidligere Vålerengaspillerne Glenn Jensen og Knut Henrik Spets stiller til dyst og bryner seg på motspellere fra kokkosligaen. Møt opp og se den keeperutrustning i Norge med mest mæd skillz i swag.

Legg igjen en kommentar