Dagboka tirsdag 6. februar 2018

Siste hockey-kamp før OL, ny treningskamp i Vallhall og damene har fått ny keeper. Også har vi en oppdatering på sesongkorta. I kveld spilles siste Get-liga-kamp før OL. Vålerenga har ikke så mange i OL-troppen. Espeland er den eneste, men han er til gjengjeld helt ny. Kampen spilles i Stavanger, og da er det naturligvis mot … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 6. februar 2018»

Siste hockey-kamp før OL, ny treningskamp i Vallhall og damene har fått ny keeper. Også har vi en oppdatering på sesongkorta.

I kveld spilles siste Get-liga-kamp før OL. Vålerenga har ikke så mange i OL-troppen. Espeland er den eneste, men han er til gjengjeld helt ny. Kampen spilles i Stavanger, og da er det naturligvis mot Stavanger Åjlars. Det er nok et lag som er enda mer misfornøyd med sesongen enn hva vi er. Joda, vi har ikke vært helt top notch denne sesongen – men det har jaggu ikke Stavangers hockeyspillere heller.

Dagboka tror på seier og tre poeng i oljehallen. Det blir en fin inngang til OL for Stefan Espeland og en flott inngang mot sluttspillet som er om ikke så altfor lenge. Så kan hockey-gutta kanskje klatre litt oppover på tabellen også før serien avsluttes.

Treningskamp i Vallhall

Seinere i dag spiller gutta treningskamp i Vallhall. De møter XXX som har tatt turen fra de dype skoger. Vi veit Sam Johnson skal spille spiss i førsteomgang, så blir det spennende å se hvordan Deila velger å komponere de andre posisjonene.

Peter Godly Michael jubler for scoring mot Kristiansund - blir det ny scoring mot XXX?
Peter Godly Michael jubler for scoring mot Kristiansund – blir det ny scoring mot XXX?

Kampen ser du enten i Vallhall eller på nett hos Vålerenga fra klokka 12:45. Sendinga starter 12:30.

Ny keeper!

Vålerenga damer har fått ny keeper! Vi er litt treige av oss og har ikke fått snakka om den nye keeperen damelaget har signert. Hun heter Tinja-Riikka Korpela, kommer fra Bayern München og er finsk landslagskeeper. Det syns vi er gildt. Det syns vi er skikkelig fint, faktisk.

Landslagsspillere i alle ledd er noe som må til om Vålerenga skal hamle opp med skabben fra Romerike. Sånn laget ser ut nå så mangler det få spillere før det er komplett. Vi gleder oss stort til sesongstart!

Sesongkortoppdatering

Det er mye gledelig som skjer i Vålerenga for tida. Blant annet så er salget av sesongkort for Vålerenga herrer A noe bedre enn tidligere år. Og det er fint! Sesongkort er en viktig del av økonomien, blant annet så gjør det at klubben enklere veit hvor mye penger den har uten å måtte hvile på billettinntekter.

Etter hva vi veit så ligger klubben foran på salget. Premium-korta er allerede utsolgt, og det er økning på alle tribuner. Det er ikke annet enn gledelig. Morten Nydal, sesongkortgeneralen, sier følgende: «Vi er fornøyde med en økning på 10% mot fjoråret så langt. Særlig gledelig er det at vi selger bra med sesongkort også til andre enn de aller mest hardbarka supportene.»

Han følger opp med:

Supporter er uansett den aller viktigste tribunen for oss. For alle som er på Intility Arena er den stemningen som skapes der en sentral del av det å gå på Vålerenga-kamp, det viser alle erfaringer og spørreundersøkelser vi gjennomfører. Faktisk viste den siste spørreundersøkelsen at stemningen på kamp er betydelig viktigere enn om laget gjør det sportslig bra.

Vi syns spesielt det siste er et godt signal fra klubben. «Alle» husker at det å gå på kamp på 80- og 90-tallet var like mye å se Apeberget/Klanen som det var å se medioker fotball på gressmatta. Det er det vi sammen skal gjenskape nå.

Det begynte bra i fjor; denne sesongen skal det bli enda bedre. Både på tribunen og på banen.

Vålerenga i dag

Treningskamp i Vallhall 12:45, hockeykamp 19:00 i Stavanger. Du kan faktisk se begge deler om du kjapper deg litt. Først ser du kamp i Vallhall, deretter tar du flytoget (eller bussen) til Gardermoen. På vei opp kjøper du billett hos et flyselskap. Dette går bra!

På vei hjem kjøper du sesongkort på vifsesongkort.no – kom la oss laga show!

Også avslutter vi med Morten Nydal:

En uformell «deadline» for å ordne sesongkort for 2018 er lørdag 3. mars. Helgen før seriestarten borte mot Kristiansund spiller vi mot Start på Intility Arena kl 16, og etter kampen er det kickoff og fest. Dette blir en generalprøve for både spillere, trenere og publikum, og vi åpner også Supportertribunen til denne kampen. Sesongkortholdere har gratis adgang til kampen (andre: 100 kr) og 100 kroner i rabatt på kickoff-billetten ved forhåndskjøp. Ellers selger vi naturligvis sesongkort etter dette også, men håper og tror at de fleste ordner seg på eller til denne lørdagen!

Dette blir gøy!

Legg igjen en kommentar