Dagboka onsdag 31. januar 2018

Fellah, Hoseth, cupfinale, OL-uttak, kickoff og kvartfinale….der har du oppsumeringa av dagen Dagbok. Fellah og Hoseth vandrer videre NTB melder i morgentimene i dag at Mohammed Fellah skal spille vårsesongen for OB. Han leies altså ut. Fellah gleder seg til å få spilletid i dansk superliga. I Nordsjælland har han ikke fått et eneste minutt … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 31. januar 2018»

Fellah, Hoseth, cupfinale, OL-uttak, kickoff og kvartfinale….der har du oppsumeringa av dagen Dagbok.

Fellah og Hoseth vandrer videre
NTB melder i morgentimene i dag at Mohammed Fellah skal spille vårsesongen for OB. Han leies altså ut. Fellah gleder seg til å få spilletid i dansk superliga. I Nordsjælland har han ikke fått et eneste minutt denne sesongen. «Jeg er utrolig glad for at avtalen er kommet på plass slik at jeg igjen kan fokusere på å spille fotball«, sier Fellah til OBs nettsted.

Og når vi først snakker om tidligere fallerte Vålerenga-spillere så la oss også snakke litt om Magne Hoseth – mannen noen få har elsket men desto flere har elsket å hate. Dette har Hoseth vært pinlig klar over, han er sågar tydelig på at denne «ass hole»-rollen er en rolle han bevisst har tatt for å øke markedsverdien sin som spiller. Åssen veit vi det? Vi veit det fordi Hoseth selv, i en artikkel i Dagbladet i dag, sier det. Han sier også at nå er det annerledes…nå må og skal han fremstå på en annen måte fordi han bytter beite. Han skal bli fotballtrener. Sånn sett er det intervjuet han gjør i Dagbladet et ganske så smart trekk av den godeste Hoseth. Han viser at han veit hva som var med på å gi han markedsverdi som spiller og han skjønner hva som skal til for at han skal være en person klubber vil ønske å ha i trenerteamet sitt. Han kan selge seg sjæl den mannen. Og Dagboka sitter med en litt ufrivillig følelse av at man begynner å like den mannen litt bedre.

Vålerenga-spillere til OL
Dagboka har tidligere stilt spørsmål ved familieturen Thoresen-familien planlegger til Sør-Korea, men det lar vi ligge nå. Vålerenga Paraishockey har nemlig fått med en haug med spillere til Paralympics som går i PyeongChang 9-18 mars. Når vi sier en haug med spillere så er det ikke en overdrivelse. Hele 11 spillere er tatt ut i troppen. Det er sjukt! Det forteller oss også at Vålerenga troner på toppen som Norges mest dominerende klubb. Best i Norge, spesielle i verden har aldri vært mer sant! Av de 11 spillerne fra Vålerenga som skal ut å jakte verdensherredømme finner vi også troppens eneste jente: Lena Schrøder. Merk dere navnet. Er hun ikke en favoritt allerede så kommer hun til å bli det. Dama ser ut som en blond engel, men er beintøff. Dette her blir så moro det!

De 11 supermenneskene fra Vålerenga som skal vise verden hva Norge og Oslo Øst har å by på er:

Kissinger Deng og Kjell Christian Hamar (begge er måvakter)

Thomas Avdal (back)

Knut André Nordstoga (back)

Rolf Einar Pedersen (back)

Audun Bakke (Løper)

Martin Hamre (Løper)

Loyd Remi Solberg (Løper)

Lena Schrøder (Løper)

Morten Værnes (Løper)

Ola Bye Øiseth (Løper)

Dagboka gleder seg som en unge til å følge denne gjengen på tok mens de legger verden for sine føtter og vi gleder oss sjukt til å hylle dem når de returnerer som olympiske mestere!

Kickoff og sluttspill
Supporterne etterlyser ofte bedre samhandling og samkjøring mellom Vålerenga Fotball Elite og Vålerenga Hockey. Nå ser det ut som om disse to klubbene har klart å kjøre på en krasj igjen. Fotballen inviterer til kickoff 3 mars, samme dag som en eventuell kvartfinale spilles i hockeysluttspillet. Så da må man igjen velge da…Så lenge man velger Vålerenga er det egentlig ett fett hva man velger, men vi kjenner likevel på en kjip følelse av at man ikke får med seg alt.

Innebandy – Cupfinale
Selv om det har gått noe trått i seriespillet så har old boys laget seilt i medvind i cupen. De har tatt seg helt til cupfinalen. Finalehelga er satt til tredje til fjerde mars i Høyenhall på Manglerud.

Vålerenga i dag
Vi konsentrerer oss om å overleve klarhålka. Om du veit om noe som skjer i Vålerenga-verdenen i dag som andre også bør vite om: Bruk gjerne kommentarfeltet!

Legg igjen en kommentar