Dagboka torsdag 1. februar 2018

Selv om vi ikke er nominert til Vixen Influencer Awards, den er for nevrotiske kjerringer, har vi saumfart Vålerengas univers og mener noe om fotball, hockey og Q-park. Zlatko Tripic til Oslo øst? Fedrelandsvennen melder om at Zlatko er frigitt fra moldovske FC Sheriff og en rekke klubber skal være på banen for å få kloa … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. februar 2018»

Selv om vi ikke er nominert til Vixen Influencer Awards, den er for nevrotiske kjerringer, har vi saumfart Vålerengas univers og mener noe om fotball, hockey og Q-park.

Zlatko Tripic til Oslo øst?

Fedrelandsvennen melder om at Zlatko er frigitt fra moldovske FC Sheriff og en rekke klubber skal være på banen for å få kloa i 25-åringen. Siden Fedrelandsvennen har valgt å legge artikkelen bak betalingsmur så vi ikke får lest den antar vi at Zlatko også knyttes til Vålerenga.

Det ville vært sheriff.

Treningskamp mot Kristiansund i morgen

I morgen, fredag, er det treningskamp mot Kristiansund BK i Vallhall. Innendørs, altså. Siden kampen starter 13:45 har du rikelig med anledning til å gå litt før fra arbeid og få med deg denne oppkjøringskampen. Da får du også med deg Daniel i hans nye rolle som midtbanespiller.

Pass bare på at du ikke sier til sjefen at du stikker litt før for å se fotball, det møter ingen forståelse. Si du skal på hytta. Enhver sjef kan identifisere seg med folk som reiser på hytta, dermed trekkes du heller ikke lønn.

Kickoff 

Vålerenga fotball er ikke akkurat kjent for å bruke store ord i tide og utide. Så når de inviterer til «Tidenes kickoff» så tror vi dem! 1200 mennesker, enorm scenerigg og et show som nesten garantert inneholder laser skal på plass i det som omtales som «grotta». Dagboka tror ikke vi må til Bergen, antagelig er det et egna sted innendørs på Valle.

Kjøp billett og se hvor nærme fakta vi var i dag, eller om du kan legge dagens Dagbok til din fake news-bingo.

Rookie of the year

Hockey er litt gøy fordi de bruker engelsk terminologi ingen finner adekvate ord for på norsk fordi ingen egentlig veit hva det er. Rookie er en slags nybegynner som har holdt på i mange år, og hvert år kåres «Rookie of the year», eller årets nybegynner om du vil. Joachim Sommer Nielsen, Vålerenga, er nominert. Om du følger denne lenka kan du se ham fortelle om hvordan han begynte å surre rundt på isen på Lille Tøyen hageby som treåring.

Borte mot Lillehammer

I kveld spilles det kamp i Kristins hall på Lillehammer. Dit går det tog. Dit reiser Vålerenga hockey, og om du svinger deg rundt kan du og reise dit i tide til kampen som starter 18:30. Bare si til sjefen din at du skal på hytta.

Det meldes om at Andreas Stene er tilbake! Stene har hatt noe krøll med leddbånd, og dette skal nå være på stell.

Om du ikke tør juge for sjefen og si du skal på hytta ser du kampen på Bohemen, Vålerenga vertshus eller Øst.

Landveisrøvere

I morgentimene ble vi vitne til at Q-park skrev gebyr på en bil utenfor stadion på Valle. Bilen var tydelig merket med Klanen-klistremerke i frontruta.

Sånn kan vi ikke ha det!

Enhver bil i stadionområdet, med tilgrensede boområder, som er merket Vålerenga/Klanen/Ikaros eller annet Vålerengarelatert må få stå i fred uten å bli ilagt forelegg fra en privat profittør.

Vålerenga i dag

Vi forsikrer oss om at lønnskontoen er tom. Dette er garanti for at vi har betalt sesongkort, kickoffbillett, medlemskap  i Klanen, medlemskap  i Vålerenga fotball og medlemskap i Vålerenga fotball elite.

Så er det å pante flasker så en kan få seg et glass til hockeykampen på et av våre serveringssteder med TV-skjerm.

Legg igjen en kommentar