Sam Johnson klar for Vål’enga

Det har ligget litt i kortene de siste ukene, men nå er det endelig bekreftet; Sam Garyahzon Johnson har signert for Vålerenga. Avtalen er på 3,5 år. Spesielt Expressen har meldt at Vålerenga har vist interesse for Sam Johnson. Nå viser det seg at det har vært hold i de ryktene. Sam er spiss fra Liberia … Fortsett å lese «Sam Johnson klar for Vål’enga»

Det har ligget litt i kortene de siste ukene, men nå er det endelig bekreftet; Sam Garyahzon Johnson har signert for Vålerenga. Avtalen er på 3,5 år.

Spesielt Expressen har meldt at Vålerenga har vist interesse for Sam Johnson. Nå viser det seg at det har vært hold i de ryktene.

Sam er spiss fra Liberia og kommer vederlagsfritt fra den kinesiske 2. divisjonsklubben Wuhan Zall. Han har gjort sakene sine i Wuhan bra med 12 mål på 26 kamper, men likevel fikk han ikke spille der ut kontraktstiden. Mye av dette henger sammen med at treneren som hentet ham, den gamle Napolikjempen Ciro Ferrara, fikk sparken og Sam ikke ble endel av den nye trenerens planer.

Sam slo igjennom Shampos gamle klubb, Djurgården, i 2015, men kom til Sverige allerede i 2011 da han ble signert av Assyriska IF. I Assyriska, Juventus IF, Härnösands FF og IK Frej viste Sam en stadig progresjon og han scorte godt med mål hele veien og dette førte til at han etter 4 år i svensk fotball ble satset på av Djurgården.

I Djurgården ble det 17 mål på 41 kamper før karrieren hans ble påvirket av nyrike kinsere.

Som spiller er Sam en en fysisk sterk og rask spiss. Han er er høyrefotet og har et godt skudd. Han kan avslutte med venstre også, men er klart bedre med den høyre. Med Sam får vi også en spiss som kan true i luftrommet. Han er 1,80 og vil derfor også være en trussel ved innlegg og dødballer.

Her kan du se noen høydepunkter fra Sam Johnsons 2 sesonger i Djurgården:


Velkommen skal du være Sam!

Legg igjen en kommentar