Dagboka onsdag 24.januar 2018

Det er lillelørdag og per definisjon lov å teste litt godsaker før helga…Det blir ikke i dag. Godteposen ble nemlig åpna allerede i går, da det ble bekrefta at Sam Johnson spiller i kongeblått de drøye tre neste årene. Det vi derimot kan by på er fysisk aktivitet i form av Vålerenga Trolls sin åpne … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 24.januar 2018»

Det er lillelørdag og per definisjon lov å teste litt godsaker før helga…Det blir ikke i dag. Godteposen ble nemlig åpna allerede i går, da det ble bekrefta at Sam Johnson spiller i kongeblått de drøye tre neste årene. Det vi derimot kan by på er fysisk aktivitet i form av Vålerenga Trolls sin åpne trening for kids som er nysgjerrige på amerikansk fotball, og at damelaget i hockey ønsker din hjelp for å få nok penger til å sende hele laget til NM spill i Trondheim.

Er valget mellom IFK Göteborg og Vålerenga, så velger man Vålerenga!
I går slapp klubben nyheten om at spissen Sam Johnson har signert en 3,5-årsavtale. Klubben teaser også med at supporterne vil få masse å glede seg til og over. Dagboka har brukt kvelden i går på å myse på (eller «internett-stalke» som det vel egentlig heter) Johnson, og Dagboka tror at klubben har rett! Vi har nemlig begynt å glede oss allerede!!  Velkommen skal du være, Sam.

Lyst på en aktiv søndag? Prøv amerikansk fotball
Vålerenga Trolls kjører åpen trening for alle mellom 11 og 14 år førstkommende søndag mellom klokken 12.00 og 13.30. Stedet er Manglerudhallen. Fra klubben stiller Alexander Dybdahl og årets trener for juniorer Truls Bråthen. Kidsa er med andre ord i gode trygge hender og vi er 100 prosent sikre på at de kommer til å få en morsom dag. Se ikke bort fra at de stolt kommer til å proklamere at det er lenge siden de har gøyet seg så mye når de kommer hjem. Dette er lavterskel under mottoet: Har du lyst til å prøve sporten vi elsker? Kom og prøv!

Som klubben skriver på facebooksidene sine: «Vi har bruk for spillere i alle fasonger. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Vi låner deg det du trenger, ta med deg treningstøy og godt humør.»

Om du tenker at dette her skal kiden min få lov til å teste ut, les mer på klubbens facebooksider!

Selvfølgelig skal damelaget spille NM
16.-18. mars spilles NM i hockey for kvinner i Trondheim. Damene spiller i Trondheim også helga før. Dette koster penger, penger som klubben ikke har. Derfor har damelaget startet kronerulling. De krysser fingrene for at de klarer å få sammla sammen litt penger i innsamlingen slik at alle spillerene deres kan være med.

Om innsamlingen skriver laget: «Kvinnenes eliteserie består denne sesongen av kun av fem lag: Stavanger, Wing (Trondheim), Sparta, Hasle-Løren og Vålerenga. Selv om vi er et eliteserielag må vi dekke alle kostnader selv, og det blir fort mye penger. I mars skal vi til Trondheim to helger på rad, en gang for seriespill og en gang for å spille NM. Samme helg som vi spiller NM i hockey arrangeres det også NM i janitsjar i Trondheim. Dette har ført til at hotellene fylles opp og prisene på hotellrom er skyhøye. Laglederen vår har regnet ut at med reise, overnatting og mat blir det nesten 9000,- per spiller for å dra til Trondheim to helger for å spille hockey. Dette er veldig mye penger, og vi trenger sårt litt støtte for at alle skal få råd til å være med. Vi er 18 spillere som skal reise.

Målet vårt i NM er å vinne gull, og vi håper du/dere vil støtte oss på veien!
»

Målet er å samle inn 40 000 kroner. I skrivende stund har laget klart å samle inn drøye 10 000 av dem. Det er 40 dager igjen av innsamlingsaksjonen så du har enda mulighet til å støtte dem økonomisk og dele budskapet. Støtt, lik og del!!

https://www.sponsor.me/vifdamerelite

 

Legg igjen en kommentar