Dagboka torsdag 25. januar 2018

Petter Thoresen har gjort norsk landslagshockey til en familiebedrift, og det har opprørt mange. Men viktigere er det at Silkeborg ble slått 2-1 på La Manga. Azemi på alles lepper Kampen mot danske Silkeborg avrunder Vålerengas treningsleir på La Manga. Den endte med seier for Vålerenga etter at danskene først tok ledelsen etter et straffespark … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 25. januar 2018»

Petter Thoresen har gjort norsk landslagshockey til en familiebedrift, og det har opprørt mange. Men viktigere er det at Silkeborg ble slått 2-1 på La Manga.

Azemi på alles lepper

Kampen mot danske Silkeborg avrunder Vålerengas treningsleir på La Manga. Den endte med seier for Vålerenga etter at danskene først tok ledelsen etter et straffespark ingen var enige i de skulle ha. Sånn ville Kjelsrud Johansen ha det, så han utligna rett før pause.

Som tidligere treningskamper valgte Ronny Deila å spille med et annet lag i andre omgang enn i først. Det betyr at Fitim Azemi fikk kjenne på ball og benytta anledningen til å banke inn seiersmålet og kampen endte 2-1. Dermed noterte han seg for sin første skåring for a-laget. Det er så gøy!

En annen ting som er gøy er at Felipe Carvalho fikk sin debut som venstrestopper. Han gjorde sine saker godt og med en god oppkjøring til sesongen kan dette bli glade dager.

Landslagshocey

Olympiske leker nærmer seg og Petter Thoresen har tatt ut sine spillere som får oppleve kimshi og Sør-Korea. Vi som har fulgt Thoresen sin trenerkarriere har lagt merke til at han ikke akkurat digger spillere som har med huet og spiller smart hockey. Derfor tok Thoresen ut sin egen sønn, Steffen Thoresen:

Han har en spillerprofil vi var ute etter med litt mer fysikk og duellstyrke.

Også sportssjef Petter Saltsten har fått med seg sin sønn. Dermed er det ikke plass til litt smartere spellere som Olden, Valkvæ Olsen eller Ylven.

Det er litt søtt. Dette er fedre som har fulgt opp gutta sine hele livet og nå skal de på hockeytur til Sør-Korea sammen.

Eller som vår ene leser konstaterer:

Ingen Engaspillere, men selvsagt alt som kan krype og gå av nåværende og tidligere Oilersspillere. Dette er en skam for norsk hockey. Denne mannen har nå vist sin udugelighet som landslagssjef. Under Roys 15 (?) år som landslagssjef hadde vi vel ikke et slik kontroversielt uttak?

Klubbhockey

I kveld, 18:30, droppes puck i Sparta Amfi. Sparta ligger noe bedre på tabellen enn Vålerenga, allikevel er det fullt mulig for iskrigerne å knipe poeng.

Siden vi ikke tør reise til Østfold uten gyldige vaksiner ser vi kampen på Øst. Men du må gjerne se den på Bohemen eller Vertshuset, om du ikke er vaksinert og tar turen til Sarpsborg.

Samvirkelaget inn i Vålerenga

Barnefotballen har fått seg generalsponsor, selveste Samvirkelaget! Eller Coop som de heter nå om dagen. Til VårtOslo sier driftsleder Alexander Gustavsen i Coop Øst:

Coop er eid av våre kunder og vi er opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer befolkningen. Målet er å inspirere og motivere til trening og fysisk aktivitet. Fotball er folkesport nummer en for store og små. Vi er stolte av å være med på å utvikle barne- og ungdomssatsingen i Vålerenga i årene som kommer.

Vi veit det blir suksess når Coop involverer seg i idretten, så dette blir bra. Litt sånn som med Petter Northug.

 

Legg igjen en kommentar