Dagboka tirsdag 23. januar 2018

Nye spillere inn, gamle spillere ut, nye sponsorer og ny moro. Også trenger Klanen deg. Det er det Dagboka skal snakke om i dag. Vi starter med spillerlogistikk på fotballsida. Dagens første gladsak er signaturen til Vålerenga damers Maren Hauge. Den sitter endelig på kontraktsarket som binder henne til Vålerenga Fotball Damer ut 2018. Vi … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. januar 2018»

Nye spillere inn, gamle spillere ut, nye sponsorer og ny moro. Også trenger Klanen deg. Det er det Dagboka skal snakke om i dag.

Vi starter med spillerlogistikk på fotballsida. Dagens første gladsak er signaturen til Vålerenga damers Maren Hauge. Den sitter endelig på kontraktsarket som binder henne til Vålerenga Fotball Damer ut 2018. Vi skulle gjerne sett at den var enda lenger, men det er mer unntaket enn regelen i norsk damefotball.

Maren Hauge poserer foran sin private heiagjeng etter cupfinalen mot Avaldsnes.
Maren Hauge poserer foran sin private heiagjeng etter cupfinalen mot Avaldsnes.

Med det så begynner laget endelig å ta form. Det mangler dog noen spillere på midtbanen og i angrepet. Vålerenga prøvde seg på Arna-Bjørnars Maria Brochmann, men det gikk ikke da bergenserne krevde for mye penger for henne. Overgangssummer i damefotballen!? Nå har vi aldri…

Vi satser på at Monica Knudsen og Eli Landsem har full kontroll på dette, og sørger for Vålerenga-medalje i Toppserien 2018. Ny cupfinale og topp-3-plassering i serien? Det høres hårete ut. Vi liker det.

I tillegg så ryktes det at Vålerenga Herrer skal signere den liberiske spissen Sam Johnson. Han brøyt kontrakten med den kinesiske klubben han var i og skulle egntlig til Sverige. Dit skal han visstnok ikke ifølge svensker på Twitter og nå er han på vei til Vålerenga. Fortsettelse følger.

Vålerenga Hockey med ny samarbeidspartner

Vålerenga Hockey og IDE House of Brands er enige om en fem-årig samarbeidsavtale. Logoen til den nye partneren vil de fem neste årene pryde hjælmene til iskrigerne.

IDE House of Brands er i dag endel av sponsorpoolen til Vålerenga Fotball, og at de nå utvider til også å sponse hockeygutta tyder jo på at det er lønnsomt å være knytta til foreningen vår.

Grattis Vålerenga Hockey. Vi vet disse penga er kjærkomne.

Klanen vil ha deg i styret sitt

Klanens valgkomité skal innstille til nytt styre på årsmøtet seinere i år. Utfordringa er at de ikke har fullstendig oversikt over alle potensielle styremedlemmer. Derfor trenger de DIN hjelp. Som de skriver på klanen.no:

Vi vil derfor komme i kontakt med Klansmedlemmer som ønsker å bidra til å utvikle Klanen videre og å være med på å styre oss inn i denne nye epoken med egen stadion. Vedtektene er slik at man som styremedlem velges for to år av gangen, varaer blir valgt for et år av gangen. Styrerepresentantene må påregne mye tidsbruk i de to årene, og vil måtte ta stilling til en rekke utfordrende og interessante saker. rentgirls.ch

Vålerenga i dag

Vi venter på Godot, eller Sam Johnson som han heter.

Legg igjen en kommentar