Dagboka torsdag 21. desember 2017

Robert Lundström forlater Vålerenga. Ernest Agyri forlenger kontrakten med Vålerenga, og i kveld er det ny hockeykamp. Dagboka er morgenfrisk og kampklar og har også noen tanker om budsjett og ambisjoner. Pucken droppes kl 1830 på Manglerud i kveld. Vi spiller altså borte mot M/S, og det bør bety full pott dersom gutta fortsetter å … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 21. desember 2017»

Robert Lundström forlater Vålerenga. Ernest Agyri forlenger kontrakten med Vålerenga, og i kveld er det ny hockeykamp. Dagboka er morgenfrisk og kampklar og har også noen tanker om budsjett og ambisjoner.

Pucken droppes kl 1830 på Manglerud i kveld. Vi spiller altså borte mot M/S, og det bør bety full pott dersom gutta fortsetter å spille som de har gjort den siste tiden. Men det krever full tenning og topp innsats.

Robert Lundström

Robert Lundström skal visstnok være klar for AIK, skriver svenske Expressen i dag. Det eneste som gjenstår er å presentere spilleren. Javel, dette har vi nå visst skulle skje en tid, og da er det bare å se fremover og ønske Robert lykke til.

Ernest Agyri

19-åringen eies av Manchester City, og nå er det altså klart at han leies ut til oss en sesong til. Han kom til Right to Dream Academy i Ghana som 10-åring, og var der i seks år før City oppdaget han.

– Nå nærmer jeg meg formen jeg hadde før skadene, og neste år skal jeg vise hvilken fotballspiller jeg er, sier Agyiri til klubbens sider.

Han spilte en kamp i eliteserien fra start i år, og ble byttet inn i fem kamper. I tillegg spilte han fem kamper for rekruttlaget i 2. divisjon.

Dagboka er glad for at han er med videre, men i hvilken grad dette faktisk styrker laget neste år, er umulig å vite. Og det kan garantert ikke Ronny heller vite. Ernest Agyri er et usikkert kort, men ingen ting ville gledet dagboka mer enn at han slo ut i full blomst i 2018.

Felipe Carvalho

Agent Terje Liverød, som altså representerer Carvalho som skal være vår i 2018, siteres på lite hyggelige ord i både svenske og norske medier. For alt vi veit har Terje Liverød rett i alt han sier, men likevel får vi en uggen følelse av at han faktisk sier det.

Den lynraske stopperen, og som alle mener har et enormt potensiale, var på vei til overraskelseslaget Østersund, da det åpenbart skar seg mellom partene. Nå slenger Liverød med leppa og kaller dem nybegynnere og amatører.

Dagboka har levd lenge nok til å vite at selv om du er registrert som agent hos fotballforbundet i Uruguay, og du angivelig er «kompis» med Diego Maradona, og i ifølge Wikipedia er kretsmester i tennis fra ungdomstiden i Norge, er det noen ganger lurt å holde kjeft. Det finnes grunner for å være diplomatisk.

Aslak Falch

Aslak Falch gikk til Norrköping i Allsvenskan for å få spilletid etter at det ble for lite spilletid i Vålerenga. Nå går han til Sarpsborg 08 fordi det ble for lite spilletid i Sverige. Så får vi se om han faktisk får spilletid i Østfold. Vi ønsker Aslak kun det beste.

Lars Bohinen

Lars Bohinen er klar for Aalesund. Han har definitivt fått mye ut av lite i Sandefjord, og Aafk er vel en større klubb sånn objektivt sett enn Sandefjord, likevel grubler dagboka på flere ting rundt dette. Det ene er: Hvor bra trener er egentlig Grå-Lars? Og hvorfor velger han et skritt ned? Trives han bedre med nye prosjekter? Noen folk er flinkere til å få til noe i starten og får det ikke til over tid.

Sånn kan det for enkelte være både med damer og jobb. Hva som er tilfelle for Grå-Lars, veit vi ikke.

6. plass i serien?

Vålerenga budsjetterer med sjette plass i serien og fjerde runde i cupen. Det høres fornuftig ut.

– Ja, det høres sikkert kjedelig ut. Men jeg skal forklare hvorfor, sier VIF-sjef Erik Espeseth i et intervjue med Dagsavisen i forrige uke. Intervjuet finner vi bare bak en betalingsmur.

– Å budsjettere med medalje anser jeg som en for stor grad av risikosport. For det er ofte slik at hvis du legger inn penger i budsjettet har de en tendens til å bli brukt opp. Vi skal ikke bruke penger vi ikke med rimelig stor grad av trygghet har kontroll på. Og vi har ingen medalje i boks, vi ble nummer åtte i år, sier Erik Espeseth.

Og legger til at budsjettmålet i cupen er 4. runde til tross for semifinale i år.
– Vi er fortsatt avhengig av tilskudd fra Tor Olav Trøim for å gå i balanse. Men det langsiktige målet er å klare normal drift sjøl. Og da må vi opptre ansvarlig, sier han til Dagsavisen.

[poll id=»45″]

Vålerenga damer

Dagsavisen skriver også om damelaget. To nye spillere fra Stabæk kom denne uka. Landslagsstopper Stine Pettersen Reinås er klar, en 23-åring fra Sogndal som kommer fra Stabæk. Også Victoria Ludvigsen kommer fra Stabæk (40 U-landskamper for Norge). Spillerne er henholdsvis 23 og 25 år, og det lukter sterke signeringer i lange baner.

Vålerenga i dag

Garasjen på Manglerud venter på deg. Og mens du venter kan du jo more deg med å lese Mourinho-sitater. Kanskje han syntes det ble for bråkete og høylydt feiring i Bristol?

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar