Nouri inn og Lundström sannsynligvis ut

Det skjer litt på betongbrakka på Valle om dagen. Spillere signerer og spillere er i avgang. Kl 0830 idag meldte Expressen at twitterkongen Robert Lundström kommer til å bli presentert som AIK-spiller ila kort tid. Vår gode høyreback må derfor erstattes om man ikke skulle gå inn i sesongen med den unge, lovende og urutinerte … Fortsett å lese «Nouri inn og Lundström sannsynligvis ut»

Det skjer litt på betongbrakka på Valle om dagen. Spillere signerer og spillere er i avgang.

Kl 0830 idag meldte Expressen at twitterkongen Robert Lundström kommer til å bli presentert som AIK-spiller ila kort tid. Vår gode høyreback må derfor erstattes om man ikke skulle gå inn i sesongen med den unge, lovende og urutinerte Christian Borchgrevink som høyreback. 


VPN kom fra GIF Sundsvall og var en for oss ukjent spiller. Selv om han har fått litt hate på diverse diskusjonsfora for å gå seg litt vill og stå for endel balltap så har Lundström vært en veldig bra back for Vålerenga. Han har gitt oss en ny dimensjon med sin løpsstyrke og hurtighet offensivt. Det er nok ikke så høy prosentandel av inleggene hans som har hatt rett adresse, men så har jo ikke Vålerenga så fryktelige mange sterke hodespillere heller. Hans relasjon til Zahid utviklet seg til å bli veldig bra. Måten han kom seg til dødlinja gang på gang og ventet på at Zahid skulle komme i boksen i andre bølge skapte mye kaos og ikke så få sjanser og mål.

Takk for innsatsen Robert om dette stemmer!

Kl 09:59 Gikk Freddyboy live på Facebook og kunen meddele at store ting ville skje kl 10 blank på hjemmesiden deres. Nifty. Og da klokken ble 10 så kom artikkelen om at Amin Nouri returnerer til Vålerenga. Nouri har signert en 4-årskontrakt og blir da i alle fall her til han er 31-år om han ikke selges til Real Barcelona eller Borussia Munchen e.l.

Amin er jo Oslogutt og gikk gradene i Vålerenga. Han opplevde å vinne bøtta med Vålerenga i 2008 selv om VPN ikke er sikre på om Amin selv oppfylte kravene til å kunne kalle seg norgesmester i fotball. Etter å ha spilt 2 seriekamper i 2008 fikk han virkelig tillit i 2009 og 2010. Han spilte da totalt 39 eliteseriekamper for Vål’enga. I 2010 hentet Team Andresen inn Fredrik Stoor fra Derby. Stoor var rutinert og hadde et stort navn etter å ha herja på backen til RBK og spilt, eller «spilt» i England for Derby og Fulham i noen år. Amin mista plassen og Stoor fikk æren av å være back i en periode da Muri ble dytta opp på sentral midtbane og backene ikke hadde lov til å passere midtbanelinja.

Nouri var på utgående kontrakt og valgte å signere for Start der han ble lovet spilletid. Vålerenga hadde håpet å få han med videre, men er du ung og ambisiøs så har man ikke tid til å vente på at en får spilletid. Amin bygget seg sakte, men sikkert opp i Start før han signerte med Brann før de skulle spille i 1. div. Amin har mao vært med på hele veien fra 1. div til posisjon de har hatt de siste sesongene som utfordrer til tittelen. I 2017-sesongen har Branns høyreside med Daniel Braaten og Amin Nouri fått mye skryt. De har fungert veldig godt sammen med Fredrik Haugen og vært et konstant uromoment. Hvis vi kan få til noe av det samme med Nouri og Ulvens store adoptivsønn, Simen Juklerød, kan det bli morsomt på Intility Arena i 2018.

Velkommen tilbake Amin!

Legg igjen en kommentar